Wrocław.
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- wampirek999
- Członek FFC
Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
Też się cieszę... Stęskniłam się już za Wami i za chłopakami, a Sary na żywo nie słyszałam jeszcze...
No i udało mi się wszystko tak ułożyć, że pojawię się także w Eterze
Ktoś coś wie o biletach?
No i udało mi się wszystko tak ułożyć, że pojawię się także w Eterze

Więc żeby uczucie trwało, trzeba zgodzić się na niepewność, wypłynąć na niebezpieczne wody, tam gdzie posuwa się do przodu tylko ten, kto ufa...
- EfektMotyla
- Kontaktowanie:
- EfektMotyla
- Kontaktowanie:
Witam jestem tu nowa choć na forum logowałam się jakiś spory czas temu jakoś nigdy nie było okazji a wręcz może odwagi by napisać coś od siebie.Wczoraj miałam okazję uczestniczyć w krótkim lecz bardzo udanym występie Łez na wrocławskim rynku.Był to mój pierwszy koncert z Sarą na wokalu i muszę powiedzieć że jestem po prostu oczarowana jej osobowością i charyzmą.Sara jest po prostu świetna nie odczułam braku poprzedniej wokalistki wręcz przeciwnie wydawało mi się że to Sara jest od początku w zespole.Bardzo podobały mi się jej wykonania starszych utworów.Co mogę jeszcze dodać świetny kontakt z publicznością żywiołowość radość płynąca ze sceny która Sara próbowała zarazić wszystkich.To tyle moich wrażeń mam nadzieje że będzie mi dane przy jakiejś bliższej okazji zobaczyć zespół na dłuższym koncercie,ponieważ po wczorajszym zostaje mały niedosyt,gdyż miało się ochotę rzec chwilo trwaj.Podpisuję się po stwierdzeniem że Łzy najlepsze na żywo!!!!! 

Dziękuję! Postaram się cześćiej udzielać oraz wpadać w miare swoich możliwości na Koncerty!A swoje wypowiedzi formuje głównie w taki sposób jak odbieram to z czym się stykam.Napisałam szczerą prawdę gdyż to co wczoraj mogłam doświadczyć było dla mnie wspaniałe pełne szczerości i niosło ze sobą olbrzymi przekaz prawdziwości.