Wrocław.
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
NIE JADĘ!
Rodzice właśnie mi oświadczyli, że nie jade na koncert! Mieliśmy jechać samochodem, ale ojciec powiedział, że on ma jutro ważniejsze sprawy do załatwienia! Była też możliwość, że pojedziemy pociągiem, ale mama powiedziała, że się boi, bo ojciec jej nagadał, że na dworcu we Wrocławiu jest niebezpiecznie...
W ogóle szkoda gadać! Wszystko sie posypało więc nie bedzie mnie jutro, a szkoda!
Chce mi się ryczeć i wrzeszczeć, ale nie mogę im pokazać, ze sie przejumje, mimo, że bardzo mi na tym koncercie zależało! Idę się wypłakać w poduszkę!
P.S. Elly nie musisz mi przywozić szalików, wyślesz mi je kiedyś jak już mi przejdzie. Pa i miłej zabawy jutro!

P.S. Elly nie musisz mi przywozić szalików, wyślesz mi je kiedyś jak już mi przejdzie. Pa i miłej zabawy jutro!
"Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno gdy umrzesz" - Julian Tuwim
Nie ja to powiedziałam, ale moi rodzice... No cóż jakoś to przeżyje. Tylko trochę mi szkoda, miałam ochotę się pobawić! I jestem wściekła na matkę, mogła mi wcześniej powiedzieć, że nie pojedziemy, a nie w ostatniej chwili, kiedy byłam już nakręcona! Pa
"Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno gdy umrzesz" - Julian Tuwim
ja być może zajadę, może nie tyle na koncert co się z Wami zobaczyć. I tak musze załatwić kilka spraw we Wrocławiu więc przy okazji o ile zdążę zajadę
Mari.
Mari.
You know you got it when you're having fun,
And the rock n rolls shaking you under the sun,
You scream and you shout this is what it's all about,
It's the only way.
And the rock n rolls shaking you under the sun,
You scream and you shout this is what it's all about,
It's the only way.
- kasieńka15
- Członek FFC
- Kontaktowanie: