Gdzie lepiej brzmią ? Na płycie czy na koncercie ?
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
No płyty są oczywiście niesamowite i chyba do niedawna twierdziłam, że wolę płyty... może dlatego, że dwa pierwsze koncerty nie były jakieś powalające.... Ale po tym koncercie w Karuzeli....
zdecydowanie wolę KOCERT!!!!

Gdy do walki Ci zabraknie sił, chcesz poddać się, masz dość. Jestem tutaj aby pomóc Ci, więc wsłuchaj się w mój głos - (c) Tres
- mandragora
- mandragora
Zdecydowanie wole koncerty !!
wole koncerty ze wzgledu na wiekszy czad z glosnikow,
z reszta muzyka na zywo ,(niewazne jaka kapela) jest zawsze bardziej interesujaca,mozna spotkac rozne niespodzianki muzyczne,jak np. w Anastazji... !
a poza tym spotkania z FFC,pifko i ... !! pozdrowka Lewis 609690750
wole koncerty ze wzgledu na wiekszy czad z glosnikow,
z reszta muzyka na zywo ,(niewazne jaka kapela) jest zawsze bardziej interesujaca,mozna spotkac rozne niespodzianki muzyczne,jak np. w Anastazji... !
a poza tym spotkania z FFC,pifko i ... !! pozdrowka Lewis 609690750
Z powodu ze Iwan sie smieje z mojego opisu... to narazie bez opisu !!
Mi bardziej sie podoba na koncercie. Tak jak napisal Lewis wiekszy power z glosnikow. Pamietam ze jak bylem na swoim koncercie 19 pazdziernika 2002 w pszowie(pamietam to jak dzis:P) to muzyka lez mnie powalila na kolana---wspaniala atmosfera, wysmienita zabawa, cudowni ludzie i oczywiscie muzyka z emocjami. Dopiero po tym koncercie stalem sie prawdziwym fanem. Tak wiec zapraszam wszystkich na koncerty lez bo to jest naprawde wspaniale wydarzenie.
powiem tylko tyle.po każdym koncercie Łez czuję taki cholerny[przepraszam] niedosyt że stoję tam jeszcze dłuuuuuuugo i czekam sama nie wiem na co .może wykupię sobie bilet miesięczny na ich trasę
tylko kto zrobi za mnie całą resztę pozdrawiam wszystkich fanów do zobaczenia na koncercie gdzieś tam.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

annagdy