Ja relacji pisać nie będę.. może kiedyś się zmuszę. Nemo napisał bardzo wiele. ))
Krótkie podziękowania:
Sylwiiaa, Sabina - za kolejne spotkanie, zdjęcia, ukrywanie się, rozmowy i wszystko. Ach ;* Marta - za to, że znosiłaś deptanie Twoich butków, spotkanie po latach i wogóle :** [Kiedyś się odwdzięczysz za ten ratunek ] Nemo - za spotkanie po latach, za wspólną zabawę i śpiewanie "Szczęścia smak" :* Ewcia - również za odśpiewanie "Szczęścia smak" , specjalne pożegnanie LExusa:P , zdjęcia, rozmowy, zabawę ... :* Em - za kolejne nasze spotkanie, zresztą bardzo sympatyczne, za to, że byłeś :* Asiuncia - za to, że mogłam zobaczyć Ciebie w tej rewelacyjnej grzywce i wogóle, że wkońcu razem się pobawiłyśmy, pogadałyśmy i za poczęstunek zatruwaczem :* Pająk, Lukrecja i ekipa - za to, że byłyście, za to, że nie byłam jedynym rudzielcem , za zabawę itd :* Gregorikos, Milka z chłopakiemm, Mandarynka,Paulik - za wspólna zabawę i obecność Pawel - za poznanie, za to, że byłeś i calokształt Elly, Ojczenasz - za to, że byliście, za wspólne śpiewanie i wogóle. )) Dawcio, Klaudia - za spotkanie - po latach już takich sporych , fajnie było Was zobaczyć ) Zuza - za poznanie i długie rozmowy Panowie Techniczni - za humor i ogólnie ) Dyzio - jak zawsze służy pomocą, za umożliwienie wejścia przed barierki, za miłe pogawędki, wspólne odnajdywanie miejsca ogniska Wojtek - za humor, za fajną czapkę, rozmowy no i wspólne poszukiwania na miejsce ogniska ) Zespół - za kolejny koncert:* Krzysiek - za poznanie i wogóle - dobry jesteś Rafał - za poczucie humoru :* Adam - za fajny gest z tym szalikiem, pozowanie do zdjęć i również za wyższość chipsów serwo-cebulowych nad paprykowymi :* Adi - za niesamowite poczucie humoru, generalnie to za Wszystko!! :* Dawid - za wspólne śpiewanie, zdjęcia, rozmowy, piwko, godanie i za generalnie całokształt:* Maciek - za zdjęcie, poważne rozmowy, za to, że znowu mogliśmy się zobaczyć i ogólnie.Dzięki :* Jola - za niespodziankę jaką zrobiłaś swoja obecnością, dzięki :* No i została Anna - za dużo by mówić,Po prostu za to, że jesteś :***
Dzięki jeszcze raz Wam za wszystko Mam nadzieję do następnego takiego spotkania.