MARGONIN
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Nietoperzyca
- Lokalizacja: Miasto biznesu i seksu. "Niech się walą Ci, co nie znają Pidżamy!" - Małgoś.
- Kontaktowanie:
Nietoperzyca pisze: I mam już kupione na tę okazję tanie wino... Cieszysz się? ^^
W sumie to średnio, bo ja średnio przepadam

Karusia to może poczekamy, co tam Daria załatwi, a w razie jak nic nie wyjdzie to Ty jakbyś mogła to byś załatwiła.
Nie szukam bajki w życiu i walczę do końca... Nie szukam bajki w życiu swoim, bajki są okrutne...
- Nietoperzyca
- Lokalizacja: Miasto biznesu i seksu. "Niech się walą Ci, co nie znają Pidżamy!" - Małgoś.
- Kontaktowanie:
- __daria__a
- Kontaktowanie:
- Nietoperzyca
- Kontaktowanie:
- __daria__a
- Kontaktowanie:
O! Martyncia będzie ;>
A zdjęcie z plakatu trochę nieaktualne ;>

A zdjęcie z plakatu trochę nieaktualne ;>
Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
-
- Nietoperzyca
- Kontaktowanie:
Potrzebujemy pilnie listy osób, które jadą na pewno do Margonina na koncert. Zgłaszajcie się najlepiej na gg - 4166794!
Teraz!
Teraz!
Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
-
-
-
- __daria__a
- Kontaktowanie:
Hmm...a ja jestem w małej kropce co do tego koncertu, a mianowicie dostała już(dopiero?) plan zajęć i jeśli trafię do ostatniej grupy (co jest bardzo prawdopodobne, bo mam nazwisko na ż:) to skończę o 18 i na szybkiego zdążyłabym dojechać na ostatnią chwilę i nie wiem czy będą jeszcze sprzedawać bilety i dlatego mam ogromną prośbę jeśli ktoś jest pewien, że będzie na tym koncercie. W piątek przed południem będę wiedziała, czy na 100% mogę jechać i jakbym mogła do kogoś zadzwonić, kto będzie na miejscu wcześniej niż ja i zakupiłby mi bilet. Jak dojadę na miejsce to zwrócę wszystkie koszty i dług wdzięczności
. Wiem, że wymagam wiele, ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś życzliwy
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za dobre serca

Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za dobre serca

Nigdy więcej z drogi nie skręcę, bo przejęłam ster.
Zaciśnięte na nim ręce, dokąd płynąć wiem.
Choć w oczy czasem wieje wiatr, a czasem jest go brak, dopiero teraz czuję że żyje...
Choć w oczy czasem wieje wiatr, a czasem jest go brak, dopiero teraz czuję że żyje...
- __daria__a
- Kontaktowanie:
Dzięki wielkie, kochana jesteś. Spodziewaj się telefonu około południa i wtedy powiem czy będę czy nie. Jeszcze raz ogromne dzięki 

Nigdy więcej z drogi nie skręcę, bo przejęłam ster.
Zalożyłam ten temat z myślą że na 100 jadę. Dziś jednak moja rozmowa z szefem pokrzyzowala te plany. Krótko mówiąc: nie mogę jechać do Margonina. Zwyczajnie sie nie wyrobię. Po prostu zajebiscie;| pozostaje mi życzyc wam udanego koncertu . Mam nadzieje ze odbijemy sobie to w Goleniowie....
" Życie wychodzi bo to nie poezja! A wiesz dlaczego? Bo nie poddaje się krytyce!"