W związku z tym, że Aganieszka nie ma dostępu do neta, to ja chciałabym zapytać w jej imieniu, czy ktoś nie pożyczyłby jej koszulki na jeden koncert, który odbędzie się 13 czerwca w Libiążu. Mogłoby to być na zasadzie wysyłki pocztą na jej adres i koszt. Ewentualnie jeśli ktoś ma na zbyciu taką koszulkę, to podejrzewam, że Aga chętnie odkupi
A ja ponawiam pytanie: Czy ktoś byłby w stanie pożyczyć Aganieszce swoją koszulkę na jeden koncert, który odbędzie się 13 czerwca w Libiążu? Od razu informuję, że zakup nowej koszulki nie wchodzi w grę, ponieważ prawdopodobnie będzie to ostatni koncert, na którym Aga się pojawi Odeślemy ją w ekspresowym tempie (oczywiście po uprzednim wypraniu )
"Tak wiem, że wierny jesteś mi jak pies I nałogów w twoim życiu żadnych nie ma Aureola świeci ponad twoją głową Na pierwszy rzut oka dla wszystkich ideał..."
ja tez jestem nowa i wiem ze tak szybko nie da rady dklaczyc do FFC trzeba cierpliwosci zeby byc w FFC. Jak juz bedziesz w FFC to wtedy dostaniesz koszulke inaczej nie.
no jiestety ja tu tez jestem nowa i staram sie zby dolaczyc do FFC łzy i mam nadzieje ze mi sie to uda i kazdy musi swoje poczekac nie ma nic od razu. pozdrawiam wszystkich