Nawilżacz powietrza dla alergików
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Nawilżacz powietrza dla alergików
Co myślicie o zakupie nawilżacza powietrza w celu walki z alergią? Czytałem sobie taki artykuł i zastanawiam się czy nawilżacz może pomóc w walce z kurzem. Ktoś ma alergię i używa nawilżacza?
Re: Nawilżacz powietrza dla alergików
Myśle, że taki nawilżacz może faktycznie działać. Oczywiście trzeba wydać trochę na porządny nawilżać, bo tani może nie przynieść efektów.
___
___
Na allegro widziałem sporo takich nawilżaczy. Nie wiem czy one pomagają, ale jest o nich coraz głośniej.
___
___
- andzzelika
Wspaniała rzecz! Dużo moich znajomych ma to w domu i bardzo sobie chwali. Ciekawe czy to pomogłoby i na moje alergie... Cóż, jestem zbyt skąpa aby się przekonać. Ale trzymam kciuki za Was - może się zdecydujecie.
- Aleksandra97
U mnie bardzo dobrze sprawdził się Oskar od Stadler form. Jest bardzo skuteczny i przede wszystkim cichy, dla alergików jest idealny.
Pozwolę sobie zostawić link do tego sklepu - https://www.leifheitsklep.pl/pl-pl/oczy ... etrza/6186 . Znajdziecie tam nawilżacze powietrza i oczyszczacze. Ja uważam, że taki sprzęt w domu jest naprawdę potrzebny. Nie wyobrażam sobie sezonu grzewczego bez nawilżacza powietrza. Non stop bym miałam problemy z suchościami w gardle.