Warszawa.
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Christiane
- anka, ot tak
- Christiane
ja sie zastanawiam, jak ja tam wysiedze na tym krześle, ja sobie nie wyobrażam siedzenia na koncercie, zawsze pod sceną jestem:P ale może będzie dało sie stać pod sceną? :|
Do you want to know
Why I keep avoiding your eyes
And why I’m running away?
It’s crazy, I know
I’ve been conceiving you for too long
Ja bede w Wawce na 99% ( o ile dostane bilet!! Hmmm to ja juz nie wiem co teraz zrobic. To byloby lekkie przegiecie gdybym nie poszla na koncert, ktory jest obok mojego domu!!!!! Nie chcialabym siedzoec na tym koncercie sama, skoro sa wejsciowki, wiec moze Ninona jakos sie spotkamy w tym tygodniu i pogadamy?? Jesli masz czas to wyslij mi sms-ka. Mam nadzieje, ze masz jeszcze numer!!! Pozdrawiam
- Christiane
ja dziś kupiłam bilet
pani w kasie na początku była bardzo nie miła ale gdy tylko powiedziałam że kupuje 2 bilety nagle z niewyjaśnionych powodów zrobiła się bardzo miła i nawet zaczeła wypytywac o zespoł i jaką muzykę grają już miałam jej z zemsty zaśpiewać jakąś piosenkę ale się powstrzymałam
i jestem zdecydowanie za poznaniem się jesli oczywiście mogłabym się z wami poznać niestety jeszcze nie nalezę do ffc ale mam nadzieję że juz niedługo i mimo to ze bede mogła was poznac

pani w kasie na początku była bardzo nie miła ale gdy tylko powiedziałam że kupuje 2 bilety nagle z niewyjaśnionych powodów zrobiła się bardzo miła i nawet zaczeła wypytywac o zespoł i jaką muzykę grają już miałam jej z zemsty zaśpiewać jakąś piosenkę ale się powstrzymałam

i jestem zdecydowanie za poznaniem się jesli oczywiście mogłabym się z wami poznać niestety jeszcze nie nalezę do ffc ale mam nadzieję że juz niedługo i mimo to ze bede mogła was poznac

- anka, ot tak
- anka, ot tak
- wesoła przez Łzy
- Christiane