Od Przedszkola Do Opola...
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Ta mała od Narcyza moze i zaspiewala najgorzej, ale zdecydownaie najbardziej "chwytała" za serce... takie słodkie maleństwo...
A jesli mialbym oceniac najlepsze wykonanie to chyba "SLonce Dla Ciebie" wypadlo najlepiej... ale tak naprawde ten program to nie zaden konkuts spiewania, a po prostu zabawa...
A jesli mialbym oceniac najlepsze wykonanie to chyba "SLonce Dla Ciebie" wypadlo najlepiej... ale tak naprawde ten program to nie zaden konkuts spiewania, a po prostu zabawa...
- kathleen_kelly
Muszę przyznać, że myślałam, że ten program to będzie tragedia, a tu miłe zaskoczenie - wyszło naprawdę sympatycznie
Podobało mi się bardzo, a ta malutka od Narcyza była prześliczna ( Martyś ;* )

" (...) there was a light in her eyes ... I used to see ... and the song in the words ... I used to hear (...) "
- Jędrek
- Kontaktowanie:
program był super uśmiałem się do Łez. Wreszcie też Łzy grały na Żywo a czego się bardzo cieszyłem.
Najbardziej podobała mi się ta dziewczynka co śpiewała NArcyza i połykała końcówki
:):):)
Chyba był jeden z lepszych programów gdy występowały Łzy
Najbardziej podobała mi się ta dziewczynka co śpiewała NArcyza i połykała końcówki

Chyba był jeden z lepszych programów gdy występowały Łzy
Ktoś spalił ogrody z naszymi snami
Wyrwał korzenie marzeń
Podeptane kwiaty naszych rozkoszy
Marnieją samotnie
Mówiłem - tak nie może być
List z raju
www.sluah.blog.pl
Wyrwał korzenie marzeń
Podeptane kwiaty naszych rozkoszy
Marnieją samotnie
Mówiłem - tak nie może być
List z raju
www.sluah.blog.pl
- Paula_Jestem
- Członek FFC
- Adrian-LZY
- Zespół Łzy
- Kontaktowanie:
Ja muszę przyznać że też mi się podobało ale za jednym wyjątkiem. Jak to zwykle bywa a jak byśmy się Łzy nie nazywali znowu nas spieprzyli dźwięk. Cały program był emitowany z jakimś dziwnym rewerbem czy coś takiego a co za tym idzie wszystko było słychać zupełnie inaczej (gorzej). Mi najbardziej przypadła do gustu dziewczynka która śpiewała Jestem jaka jestem, z powodu tego że była najbardziej wygadana. Sylwia dialog o którym mówił ci Adam miał miejsce na próbach więc nie było możliwości wyemitowania go chociaż przyznam ci rację, że więkrzość programu była wycięta.
- Paula_Jestem
- Członek FFC
- Marcin-Moon
- Członek FFC
Mi sie tez podobała. Fajnie, że podkłady do piosenek były na żywo
Też mnie denerwował ten dziwny pogłos... Ale nie był on tylko jak grali, ale przez cały czas.. nawet jak ktoś mówił.
Bardzo fajnie wyszła piosenka "Słońce Dla Ciebie", byłem pozytywnie zaskoczony jak ta dziewczynka powiedziała, że to zaśpiewa
Zaśpiewała chyba najładniej i ogólnie ta piosenka fajnie brzmiała muzycznie, bo np. piosenki takie jak "JJJ", "Narcyz"... brzmiały tak lekko... mało rockowo
A "Słońce Dla Ciebie" jest właśnie bardziej akustyczna i brzmiało ta bardzo ładnie
Ogólnie montarz tego programu był beznadziejny...Widać było, że wszystko poucinane i sztuczne

Bardzo fajnie wyszła piosenka "Słońce Dla Ciebie", byłem pozytywnie zaskoczony jak ta dziewczynka powiedziała, że to zaśpiewa

Ogólnie montarz tego programu był beznadziejny...Widać było, że wszystko poucinane i sztuczne

...
Mi sie ogólne program bardzo podobał. Łezki były takie...hmmm... śliczne. Ania cudownie ubrana i Adam tak świetnie wygladał. Heh takie fajne były zbliżenia na obrączkę Adiego;) Heh, a wogóle to jak pokazywali zdjęcia zespołu z dzieciństwa, to aż się jakoś tak sympatycznie zrobiło. Heh, no...i Adi taki śliczny, koffany bobasek
A Arek to się wogóle nie zmienił
Mimo dźwięku i wogóle uważam, że i tak było cudownie:)

Mimo dźwięku i wogóle uważam, że i tak było cudownie:)
Więc żeby uczucie trwało, trzeba zgodzić się na niepewność, wypłynąć na niebezpieczne wody, tam gdzie posuwa się do przodu tylko ten, kto ufa...