Gdzie Was szukać, oczekiwać, wyglądać.....??
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- moniczka-s14
- Członek FFC
Nie to nie tutaj, w jakiejś gazecie dawno temu czytałam. To była normalna notka i było tam coś w stylu (...) wokalistka zespołu Łzy Agnieszka Wyszkoni(...) Tylko za nic nie moge sobie przypomnieć gdzie ja to czytałam
Tennessee Williams napisał:
’’Kiedy tak wielu ludzi jest samotnych,
byłoby niewybaczalnym egoizmem,
być samotnym samotnie”
’’Kiedy tak wielu ludzi jest samotnych,
byłoby niewybaczalnym egoizmem,
być samotnym samotnie”
Właśnie przed chwilą oglądałam Teleexpress i patrzę,a w jednym z tych telewizorków,co mają w studio i każdy pokazuje inny program kto?...Ania z Adamem! Logo TVP3.Opowiadali o płycie "The Best Of",że są 3 nowe utwory,że 10-cio lecie i takie tam różne,no i się okazało,że "Gdybyś był" będzie brało udział w konkursie Hity Lata w Sopocie i można niby na tę piosenkę głosować,ale niestety nie wiem jak i gdzie
I jeszcze z ważniejszych rzeczy mówili,że planują wielki jubileuszowy koncert,ale w związku z tym,że są zajęci wydawnictwami,na razie te plany odłożyli.

"zmienił mnie czas, zmieniły mnie łzy"
- moniczka-s14
- Członek FFC
- DawcioTarcio
- Członek FFC
- kamilka.kamila
- Członek FFC
- Emanuelnoire
- Kontaktowanie:
W dzisiejszym dodatku Kultura do Dziennika jest wzmianka o Łzach:
POP Tygodnia
ŁZY - The Best Of
Muzyke Łez mozna krytykować za banalność,ale niejeden uznany wykonawca chciałby sprzedawać tyle płyt co oni
Na Zachodzie młode zespoły osiągają sukces za pomocą internetu.U nas,żeby żyć z muzyki,trzeba podążać szlakiem Michała Wiśniewskiego i grać setki koncertów w małych mieścinach.Właśnie w taki sposób w ciągu 10 lat Łzy z nikomu nieznanego zespołu ze śląskiego Pszowa wyrosły na gwiazdę sprzedającą setki tysięcy płyt.Zespół osiągnął to wszystko bez pomocy największych i najbardziej opiniotwórczych polskich mediów,a pierwszy koncert w Warszawie zagrał dopiero po sześciu latach istnienia! Mogli liczyć tylko na fanów i lokalne rozgłośnie radiowe.To dzięki tym ostatnim piosenka "Agnieszka juz dawno..." stała sie jednym z największych polskich przebojów początku XXI wieku.Na tej płycie oczywiście znajdziecie ją wraz z 15 innymi hitami.Muzyki Łez można nie lubić,a ich piosenki uważać za nieudolne,ckliwe i banalne,ale to właśnie one stały się znakiem firmowym zespołu Ani Wyszkoni i Adama Konkola.To one urzekły słuchaczy,którzy wciąż tłumnie pojawiają się na koncertach i kupują płyty w dziesiątkach tysięcy sztuk,co w dzisiejszych czasach pozostaje nie lada wyczynem.
POP Tygodnia
ŁZY - The Best Of
Muzyke Łez mozna krytykować za banalność,ale niejeden uznany wykonawca chciałby sprzedawać tyle płyt co oni
Na Zachodzie młode zespoły osiągają sukces za pomocą internetu.U nas,żeby żyć z muzyki,trzeba podążać szlakiem Michała Wiśniewskiego i grać setki koncertów w małych mieścinach.Właśnie w taki sposób w ciągu 10 lat Łzy z nikomu nieznanego zespołu ze śląskiego Pszowa wyrosły na gwiazdę sprzedającą setki tysięcy płyt.Zespół osiągnął to wszystko bez pomocy największych i najbardziej opiniotwórczych polskich mediów,a pierwszy koncert w Warszawie zagrał dopiero po sześciu latach istnienia! Mogli liczyć tylko na fanów i lokalne rozgłośnie radiowe.To dzięki tym ostatnim piosenka "Agnieszka juz dawno..." stała sie jednym z największych polskich przebojów początku XXI wieku.Na tej płycie oczywiście znajdziecie ją wraz z 15 innymi hitami.Muzyki Łez można nie lubić,a ich piosenki uważać za nieudolne,ckliwe i banalne,ale to właśnie one stały się znakiem firmowym zespołu Ani Wyszkoni i Adama Konkola.To one urzekły słuchaczy,którzy wciąż tłumnie pojawiają się na koncertach i kupują płyty w dziesiątkach tysięcy sztuk,co w dzisiejszych czasach pozostaje nie lada wyczynem.
Za nasze miasto i za te barwy, oddamy całe życie swe.
Zwyciężaj dla nas, my zwyciężamy.
Legio Warszawa kocham Cię.
Zwyciężaj dla nas, my zwyciężamy.
Legio Warszawa kocham Cię.