Gdzie Was szukać, oczekiwać, wyglądać.....??
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Sabina_ot_tak
- Kontaktowanie:
- Sabina_ot_tak
- Kontaktowanie:
lajfczat
czat był super! Wygrałem autograf Ani na zdjęciu:-) i usłyszałem słynnego łabędzia:D
Boże, jutro ta Kawa czy herbata
Mam nadzieje, że beda troche pozniej niz o 6 bo chyba nie dam rady tak wcześnie zleźć z łóżka 
edit. A czat był bardzo fajny, ogolnie chyba najlepszy z tych wszystkich na ktorych bylam (typu interia, onet itp), ale szkoda, ze taki chaos panowal ;> W sumie na poczatku mi sie nie podobalo, że trzeba mieć podzielną uwage, żeby w tym aktywnie uczestniczyć ale da się przyzwyczaić
Fajna atmosfera byla tam, mam nadzieje, że kiedyś jeszcze taki czat będzie i z calym zespolem :]

edit. A czat był bardzo fajny, ogolnie chyba najlepszy z tych wszystkich na ktorych bylam (typu interia, onet itp), ale szkoda, ze taki chaos panowal ;> W sumie na poczatku mi sie nie podobalo, że trzeba mieć podzielną uwage, żeby w tym aktywnie uczestniczyć ale da się przyzwyczaić

- moniczka-s14
- Członek FFC
Wczorajszy czat był fajny. Nie był to taki typowy czat moderowany, tylko była "pani mówiąca"
która rozmawaiała z Anią i oglądało się wszystko jak w TV i od czasu do czasu "pani mówiąca" zadawała nasze pytania. No i na naszą prośbę Ania zaśpiewała Łabędzia
A potem rzucała lotkami do tarczy i dwa razy oberwało się orzełkowi na fladze
Ogólnie nie żałuje, ze wpadłam na czat, choć miało mnie tam nie być 
P.s jedyne co mnie wkurzało to wygląd tego czatu, można było oczoplasu dostać

P.s jedyne co mnie wkurzało to wygląd tego czatu, można było oczoplasu dostać

Tennessee Williams napisał:
’’Kiedy tak wielu ludzi jest samotnych,
byłoby niewybaczalnym egoizmem,
być samotnym samotnie”
’’Kiedy tak wielu ludzi jest samotnych,
byłoby niewybaczalnym egoizmem,
być samotnym samotnie”
A w najbliższym odcinku zobaczymy (oprócz Kuby):
Olafa Lubaszenkę – wybitnego reżysera i aktora, człowieka o filmografii tak obszernej że nawet nie ma sensu jej przytaczać, a przy okazji wyjątkowego miłośnika futbolu.
oraz Annę Wyszkoni - jedną z najpopularniejszych polskich piosenkarek, wokalistkę zespołu „Łzy”, oraz kobietę do której wiersze piszą. I słusznie. Ponadto w programie terenowe reportaże z terenu i dobra muzyka. W wykonaniu „Łez” zresztą.
Kuba Wojewódzki - TVN niedziela godz. 22:05
Olafa Lubaszenkę – wybitnego reżysera i aktora, człowieka o filmografii tak obszernej że nawet nie ma sensu jej przytaczać, a przy okazji wyjątkowego miłośnika futbolu.
oraz Annę Wyszkoni - jedną z najpopularniejszych polskich piosenkarek, wokalistkę zespołu „Łzy”, oraz kobietę do której wiersze piszą. I słusznie. Ponadto w programie terenowe reportaże z terenu i dobra muzyka. W wykonaniu „Łez” zresztą.
Kuba Wojewódzki - TVN niedziela godz. 22:05

- moniczka-s14
- Członek FFC
- __daria__a
- Kontaktowanie:
- gregorikos
Kilka słów o kapeli Arka:
http://muzyka.onet.pl/10174,1446700,newsy.html
http://muzyka.onet.pl/10174,1446700,newsy.html
"kiedy w nocy gasną światła miast, wtedy w nocy piszę list do gwiazd..."
Fajnie by było, gdyby zagrali "Imagine" u Kuby;>
Może Kuba by powiedział coś pozytywnego;>
Ewentualnie niech zagrają "Całą sobą", ale mam nadzieję, że nie będzie "Gdybyś był"
Może Kuba by powiedział coś pozytywnego;>
Ewentualnie niech zagrają "Całą sobą", ale mam nadzieję, że nie będzie "Gdybyś był"

Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
- wampirek999
- Członek FFC