Postautor: karusia » 07 wrz 2015, 11:03
Witam wszystkich, chciałabym zaproponować wam ciekawą lekturę. Połączenie dramatu i komedii. "Twoje Imperium" nr 37, 7 wrzesień 2015.
Czyli jak Adam Konkol traci honor.
"mam dosyć promowanie niewdzięczników, którym buduję karierę a oni to zaprzepaszczają(...)" O Paulli: "dawno nie słyszałem żadnej jej piosenki" (ja Twojej też). "A gdy ze mną pracowała, dostała platynową płytę"(tak, dostała platynę tylko dlatego że zrobiliście piosenkę o miłości do końca świata, popularną na weselach. Adam wspomnina że on ma aż 4! Z czego ostatnia Łez to z 2006r. ?
I najlepsze : "czasem rozmawiamy, bo mamy syna (...) ale wolałbym, żeby ktoś między nami pośredniczył (...) bo ona jest trudną osobą. Niech więc przekaże swojej menadzerce, że ja chętnie znowu wyprodukuje jej płytę na AMBITNYM poziomie".... nie wiedziałam że Adam takie coś potrafi.
Adam zawsze był nieeleganckim chamem ale nigdy mnie to nie obchodziło, bo dowalanie na niskim poziomie raczej nikogo nie interesuje, ale ten wywiad jest po prostu przykry... Adam robi takie ośmieszające rzeczy, żeby zwrócic na siebie uwagę ale on chyba nie zauważył, ze to nie działa. Tak Adam, to nie działa.