Anka
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Paula_Jestem
- Członek FFC
- Agnez
- Kontaktowanie:
Kochani, chciałabym coś wyjaśnić
1.Swoje posty czytałam i nie widzę tu żadnego zaprzeczania
2.Ja nie wiem co jescze "wymyślić" na Łzy?
Przecież nigdy nic nie wymyślałam, wyrażałam tylko opinię.Uważam że teksty piosenek tego zespołu są mało ambite, a Ania jest zapatrzona w siebie i uważa się za pempek świata.To moje zdanie i odczucia a nie zmyślanie.Nie jedźcie już po mnie jak po łysym koniu.Nie wiem co chcecie przez to osiągnąć. Ja już temat skończyłam i mam nadzieję że Wy także dojdziecie do tego że nie ma sęsu kontynuwać tej kłutni(którą Wy niestety zaczęliście...a Wszystko dlatego że moje zdanie to nie lizanie tyłeczka Ani.) Pozdrawiam.
1.Swoje posty czytałam i nie widzę tu żadnego zaprzeczania
2.Ja nie wiem co jescze "wymyślić" na Łzy?
Przecież nigdy nic nie wymyślałam, wyrażałam tylko opinię.Uważam że teksty piosenek tego zespołu są mało ambite, a Ania jest zapatrzona w siebie i uważa się za pempek świata.To moje zdanie i odczucia a nie zmyślanie.Nie jedźcie już po mnie jak po łysym koniu.Nie wiem co chcecie przez to osiągnąć. Ja już temat skończyłam i mam nadzieję że Wy także dojdziecie do tego że nie ma sęsu kontynuwać tej kłutni(którą Wy niestety zaczęliście...a Wszystko dlatego że moje zdanie to nie lizanie tyłeczka Ani.) Pozdrawiam.
Łzy- to nie dla mnie, ale nie zaszkodzi podyskutować:P
Wiesz Agnez.......jak na moje myślenie to chcesz nas sprowokować...........ale mnie akurat nie chce się z Tobą dyskutować.........bo dla mnie to żadna dyskusja bez żadnego argumentu........ale proponuję poczytać wszystko co myślę a co napisałam o tekstach "ambitnych " LEZ Shermonowi.........bo nie będę się powtarzać 

Sylwia
widze, że nikt nie odpowiada - może nie wiecie o co chodzi... chodzi mi o tę paranoję w rudach w zeszły weekend, którą ania nazwała swoim recitalem autorskim, który był jedną wielką porażką...
Fantastycznie elokwentni
Płodzimy złote mysli
Przesadnie dowcipni
Na granicy śmiesznosci
Z łatwoscią znajdujemy
Szlacheckie korzenie
Nawet jeśli błękitu
We krwi jedna kropla
Płodzimy złote mysli
Przesadnie dowcipni
Na granicy śmiesznosci
Z łatwoscią znajdujemy
Szlacheckie korzenie
Nawet jeśli błękitu
We krwi jedna kropla
w piwnicy zamku w rudach A. postanowiła zrobić sobie recital. autorski. i muszę sie z tym zgodzić, że ania wyżej sra niż dupe ma, tylko że powoli zaczyna srać na siebie.
Fantastycznie elokwentni
Płodzimy złote mysli
Przesadnie dowcipni
Na granicy śmiesznosci
Z łatwoscią znajdujemy
Szlacheckie korzenie
Nawet jeśli błękitu
We krwi jedna kropla
Płodzimy złote mysli
Przesadnie dowcipni
Na granicy śmiesznosci
Z łatwoscią znajdujemy