Adam Konkol
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Na CGM jest news o Adamie "Konkol Zabiera Głos"
http://www.cgm.pl/wyswietl.php?O_ID=3860513&O_TYP=0
Swoją drogą to bardzo dobrze że Adaś zadzwonił do CGM i wyjaśnił pare spraw, bo juz patrzeć nie mogłam jak te wszystkie serwisy internetowe piszą te bzdury.

http://www.cgm.pl/wyswietl.php?O_ID=3860513&O_TYP=0
Swoją drogą to bardzo dobrze że Adaś zadzwonił do CGM i wyjaśnił pare spraw, bo juz patrzeć nie mogłam jak te wszystkie serwisy internetowe piszą te bzdury.

- kasieńka15
- Członek FFC
- Kontaktowanie:
- Łzy Słońca
Łzy Słońca pisze:Adam Konkol jest swietny lubie go bardzo i jeszcze gra na gitarce
bOZEEE czlowieku uspokuj sie troche piszes sama wazeline... wczoraj z ciekawosci sprawdzalismy twoje posty i w kazdym to samo :/ sama wazelina

Zorganizuj sobie Spontanicznosc!
- Małgorzata
- Członek FFC
Aja pisze:No wiesz Carti nie bądz taki ostry. Nic nie zrobisz jak bedziesz sie tak zachwywał, może ona sie w Adasiu zakochała![]()
Ja popieram Cartiego..zwróciłam już Łukaszowi uwagę (to jest chłopak!) napisalam na forum..napisalam kilka wiadomości na PW...Co się okazuje? Dziś wchodzę sobie na forum..Patrze..post Łzy Słońca..sobie myślę..."o chłopak może coś w miarę normalnego napisał" wchodzę pełna nadzieji..i co widzę? Chyba nie musze mówić..
A Łukasz zakochał się już w Ani, Adamie, Rafale, Adrianie, Dawidzie, I Arku, Zreszta..mi się wydaje ze Łzy Słońca kocha wszystko..
Tutaj miejsce gdzie jest dobrze
Tutaj aksamitny spokój...
Tutaj aksamitny spokój...
- czarna_dusza
EJ NO I ZNOWU ZACZYNACIE SIE KLOCIC TO NIE MA SENSU!!! Zreszta to forum jest poswiecone Adasiowi
Moze neich ktos stworzy nowe pt KLOTNIE albo TU MOZNA SIE KLOCIC caly czas powtarzam ze takie zachowania najlepiej zostawic bez komentarza a jesli juz to zwracac komus uwage na osobnosci a nie na glownym bo to bezsensu ze 50 osob nagle zaczyna miec pretensje do jednej Nie bronie jej ale wydaje mi sie ze nie trzeba zaraz tak ostro 

nawet madrzy ludzie robia czasem cos glupiego;)