Hhmmm.....tak sobie czytam te stare tematy i tak mnie zaczęło zastanawiać....minął już rok jak Łzy nagrały "Agnieszkę" w wersji rosyjskiej....i nadal cisza....jak to Adam mi powiedział "została schowana do szuflady" Ciekawa jestem co dalej....czy zostanie wydana w Rosji......czy może puszczą to niepamięć i "Agnieszka" w wersji rosyjskiej nie ujrzy światła dziennego? Miałam okazję posłuchać tej wersji....i musze napisać....że brzmi śmiesznie Możliwe, że tylko po pierwszym przesłuchaniu....Refren jest jednak po polsku....a zwrotki po rosyjsku
Świat jest jak burdel, w którym Ty bierzesz lub dajesz.
Agnieszka po rosyjsku była chyba nagrana przed sławą "Keina Grenzen" wiec nie wiem o co posądzacie Łzy... żadnych trendów, poprostu chcieli spróbować i wida próba nie była zbyt udana
"... Kochaj całym sercem wszystkich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca..."
A ja bym sobie chetnie posłuchał Agnieszki po rosyjsku, może będzie lepsza niż Nas nie dogoniat (czy jakoś tak) mogliby nam to kiedyś puścić na jakimś ognisku czy innym zlocie...
ja bym nie chciała żeby Łezki zagrały "Agnieszke" po rosyjsku....wystarczy że 1 zespoł to zrobił najlepiej jakby Łezki grały po polski i tylko po polsku(no chybaze po angielsku) mysle ze ludzie by nie byli za a moze sie myle ...sama nie wiem... wiem jedno mnie to nie kręci