Mój pierwszy raz, czyli jak poznałam/łem muzykę Łez
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
hmm..Ja piosenkę 'Agnieszka już dawno..' usłyszałam jak miałam niewiele lat.;D A jak się zaczęła moja przygoda ze zespołem Łzy ? ogólnie no to kojarzyło się nazwę zespołu właśnie z piosenką Agnieszka. Potem zaczęłam słuchać innych. A gdy w te wakacje [2009] Łzy zawitały w moim mieście to dosłownie oszalałam na ich punkcie. Teraz nie potrafię chociaż kilka razy dziennie posłuchać ich piosenek.. Choć chyba wszystkie znam na pamięć.;] Łzy są bardzo fajnym zespołem i znanym. Fajnie jest to że tworzą ten zespół tak długo i mam nadzieje że będą jak najdłużej. 

,,..woła nas pragnienia krzyk, który ciągle karze się wzbijać na szczyt tak wysoko gdzie nie dotarł jeszcze nikt..''
U mnie nie dokońca zaczeło sie od "Agnieszki".
Słyszłam ją w radiach, widziałam teledyski w tv....boże kiedy to było podstawówka się kłania
wtedy nie mialam konkretnych zainteresowan muzycznych, ale wtedy bardzo lubilam ogladac wszytskie programy muzyczne po strefe p, 30ton i wiele innych list przebojów.
Potem był szał na Ich troje....zna sie troche kawałków:-)
Ale tak naprawde Łzami szczegołowo zainteresowłam się od Opola, kiedy zauroczyli mnie piosenka "Oczy szeroko zamknięte",od tamtego czasu nadrobilam zaległosci..znam ich wszytskie piosenki z płyt na pamiec...a teraz ostatnio wzielo mnie na "Historie ktorych nie było" i pierwsze kawalki z Demo
Słyszłam ją w radiach, widziałam teledyski w tv....boże kiedy to było podstawówka się kłania

Potem był szał na Ich troje....zna sie troche kawałków:-)
Ale tak naprawde Łzami szczegołowo zainteresowłam się od Opola, kiedy zauroczyli mnie piosenka "Oczy szeroko zamknięte",od tamtego czasu nadrobilam zaległosci..znam ich wszytskie piosenki z płyt na pamiec...a teraz ostatnio wzielo mnie na "Historie ktorych nie było" i pierwsze kawalki z Demo

u mnie też się zaczęło od ,,Agnieszki'' pamiętam jak jeszcze chodziłam do przedszkola to tańczyłam na deszczu i śpiewałam Agnieszke xD usłyszałam ją pewnie w jakimś radiu
potem jakoś zapomniałam o Łzach , a na VIVIE pojawiły się ,,Puste słowa'' na początku nie wierzyłam że to Łzy bo zapamiętałam ich trochę inaczej , a tu taka zmiana Ania blond włosy
a potem mama zmusiła mnie że mam z nią iść na koncert i na nowo zaczęłam słuchać Łez , to dzięki mojej mamie
I ♥ you xD

''Jak złote ziarenka piasku rozsypuję się na wszystkie strony świata''
Ja poznałam łzy jak miałam 12 lat na weselu mojego brata:) , a to tylko dla tego że moja bratowa nazywa się Agnieszka i koleżanki zadedykowały jej tą piosenkę , jeszcze wtedy nie zafascynowały mnie, drugi raz usłyszałam je u kuzynki Oli , ponieważ leciała Szansa na Sukces i usłyszałam piosenkę "Przebój" ta mi się spodobała , jednak prawdziwa fascynacja zaczęła się w 2005 roku kiedy to poszłam na koncert w swoim mieście od tej pory prawie wszystkie teksty znam na pamięc nie wiedziec czemu:D 

Iskra
gg:8474776
gg:8474776
- rozczochrany
- Członek FFC