Martynka - muszę się pochwalić, że mnie jeszcze na świecie nie było, gdy ta piosenka Beatlesów była na listach przebojów

Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Saruś...no zgoda, ale nawet jak jej takich pytań niezadają to ona sama tak sie od razu wypowiada...ostatnio był z nią jakiś wywiad, pytają jej się o teksty piosenke i nową płytę,a ona odpowiada: "Jestem straszną luzarą, uwielbiam robić sobie jaja z ludzi" No wybaczcie, ale to ma być odpowiedz na pyatnie dotyczące jej płyty? Albo ona nie słuchała pytania...albo ja już nie wiem...sara pisze:Co do tego o czym pisała Narcyzek - skoro dziennikarze cięgle te same pytania zadają, to i odpowiedzi ciągle te same, ze luzara itp.
Ghrave pisze:Z tym załowaniem to on tak zartował... najpierw powiedział ze załuje, ale potem powiedział z eot tylko zarti ze nie załuje.
*Babsko* pisze:Mnie rozbrajają niektóre piosenki recytowane <bo jak to inaczej nazwać> przez niego <jak np. Jeanny - the end of story, gdzie na początku pani Ala pisze na maszynie, a druga pani dostaje dzbankiem po głowie, a Michaś mówi: "Pani Alu, teraz to ja podyktuje". No późniejsza akcja bardziej mi się podoba ["(...) carpe diem kurde balans albo i nie a propo odnalazłaś torebkę?(...)" <- tak, to jest to!].