Single Łez
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Adas
- Członek FFC
- Kontaktowanie:
Single Łez
Nie wiem czy i gdzie da się kupić single Łez, ale gdyby kogos interesowały, to klikać na banner na mojej stronce i wchodzić na serwis aukcyjny. W tej chwili ktoś ma tam w ofercie do sprzedania single "Agnieszka" i "Niebieska sukienka" po 25 zł., sam bym je wykupił, ale juz dwa kupiłem i na kolejne mnie teraz nie stać, po co ma ktoś przypadkowy łyknąć skoro może ktoś z FFC chciałby mieć te single i może sobie na nie pozwolić.
Z tego co piszą na Oficjalnej - nakład "Agnieszki" wynosił 1000 egz., wątpię więc czy da się to jeszcze kupić gdzieś dużo taniej...
Z tego co piszą na Oficjalnej - nakład "Agnieszki" wynosił 1000 egz., wątpię więc czy da się to jeszcze kupić gdzieś dużo taniej...
- real_alien_FFC
- real_alien_FFC
To może ja się pochwalę choć to nieładnie.
Wygrałam singla w naszej gazecie regionalnej "NOWINY"chociaż to było jakiś czas temu i niebardzo miałam okazję się tą moją radością podzielić-sorry niech stracę-niemiałam okazji się pochwalić-hihihi.
W każdym razie to singiel na którym znajdują się dwa utworki a mianowicie:
OPOWIEM WAM JEJ HISTORIĘ
PRZEBÓJ
Ale żeby niebyło tak łatwo że to dostałam tak bez poświęceń to musiałam wstać o 8.00 i biec do redakcji NOWIN a to całe 3 minutki ode mnie-hehe.
Pamiętajcie więc że czasem się udaje!!!!!
Wygrałam singla w naszej gazecie regionalnej "NOWINY"chociaż to było jakiś czas temu i niebardzo miałam okazję się tą moją radością podzielić-sorry niech stracę-niemiałam okazji się pochwalić-hihihi.
W każdym razie to singiel na którym znajdują się dwa utworki a mianowicie:
OPOWIEM WAM JEJ HISTORIĘ
PRZEBÓJ
Ale żeby niebyło tak łatwo że to dostałam tak bez poświęceń to musiałam wstać o 8.00 i biec do redakcji NOWIN a to całe 3 minutki ode mnie-hehe.
Pamiętajcie więc że czasem się udaje!!!!!
Sylwia
- real_alien_FFC
- real_alien_FFC
To wprawdzie niedokładnie ten temat ale w związku z tym, że i tak ich jest mnóstwo to trzeba je wykorzystać zwłaszcza, że ja mam pytanie dotyczące singla.
Otóż interesuje mnie czy to już 100% pewne, że nastepnym singlem będzie NIE LUBIĘ NIKOGO tak jak to Adam niedawno wspomniał a przy okazji intersuje mnie (choć powinnam chyba napisać NAS )czy już kręciliście wideoclip czu jeszcze nie bądź czy pomysł już macie. Mamy nadzieję że o terminie premiery tego clipu nas poinformułujecie.
A tak na marginesie to chyba jeśli chodzi o ANASTAZJĘ (bo już kolejny to musi być ten utwór) to problemu z pomysłem na teledysk niebędzie.....zważywszy na naszą wyobraźnię.

Otóż interesuje mnie czy to już 100% pewne, że nastepnym singlem będzie NIE LUBIĘ NIKOGO tak jak to Adam niedawno wspomniał a przy okazji intersuje mnie (choć powinnam chyba napisać NAS )czy już kręciliście wideoclip czu jeszcze nie bądź czy pomysł już macie. Mamy nadzieję że o terminie premiery tego clipu nas poinformułujecie.
A tak na marginesie to chyba jeśli chodzi o ANASTAZJĘ (bo już kolejny to musi być ten utwór) to problemu z pomysłem na teledysk niebędzie.....zważywszy na naszą wyobraźnię.

Sylwia