Gwiazdy KONTRA Gwiazdy
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Ja się cieszę że program ten wyemitowali teraz.....znaczy w czerwcu....ale uwazam że zrobili to tylko dlatego że ŁZY i BLCAFE.....są w tej chwili na świeczniku popolarności...więc Oni przestawili te odcinki tylko dlatego żeby oglądalność była wysoka......bo gdyby najpierw puścili odcinek I.....z BIG CYCEM i LESZCZAMI...to jestem przekonana że drugiego odcinka NIKT by już nie oglądał......oprócz nas oczywiście....
Ale co ja mogę dodać.....że nie zdawałam sobie sprawy że program który kręciliśmy chyba ok.4 godzin skrócili do 40 minut
.....że konwencja programu niczego się nie trzyma...że jury było kompletnie nienadające się do takiego programu.....(mogli już dać takich którzy podciągną oglądalność)...że byłam zła że obcięli nam nasze wierszyki....już nie wspomnę że na chwilkę przed naszym odjazdem na nagranie do Krakowa zadzwoniła Karina i oznajmiła, że zmieniono nam kolor z pomarańczowego na zielony....do dziś pamiętam minki Martynek które zrobiły FANTASTYCZNEGO rekinka pomarańczowego.....a w studiu obrzydliwym sprayem pomalowali im go na pocieszenie na zielono.......
Osobiście oglądałam to z punktu widzenia kogoś kto tam był....i przypominałam sobie nasze krzyki...dopingi......naszą kapitalną zabawę....która pomimo zmęczenia będzie w moich myślach długo jeszcze....
.
Ale co ja mogę dodać.....że nie zdawałam sobie sprawy że program który kręciliśmy chyba ok.4 godzin skrócili do 40 minut

Osobiście oglądałam to z punktu widzenia kogoś kto tam był....i przypominałam sobie nasze krzyki...dopingi......naszą kapitalną zabawę....która pomimo zmęczenia będzie w moich myślach długo jeszcze....

Sylwia
- Ewelina(Ewka)
Ja bylem w czasie puszczania na pielgrzymce ale dzieki video kumpla moglem go zobaczyc po
Jush po programie dostawalem smski ze mnie widzieli w programie, a po przyjezdzie zaczepialo mnei duzo osob na osiedlu ze bylem na duzym zblizeniu hihi
Co zauwazylem podczas tego programu? 1 rzecz ze skrocony byl daremnie i ze tylko trwal 40 minut to mnie shocklo
Widzialem prawie wszystkich-Ciebie Sarus tesh (:*), siorka MArtynki fajnie wyszla w jednej scenie hahaha
ogolnie program byl kijowy ale liczy sie ze nasz zespol tam byl no i my

Co zauwazylem podczas tego programu? 1 rzecz ze skrocony byl daremnie i ze tylko trwal 40 minut to mnie shocklo

====> Śpieszmy się kochać ludzi-tak szybko odchodzą... <====
- Ewelina(Ewka)
- Ewelina(Ewka)