Karina będzie to super. Ja na szczęście mam i Vivę i MTV i napewno będę oglądał cały dzień (może nawet nie pójdę do szkoły ) HHHMMMMMMMMM trzeba się zastanowić.
a ja nie mam vivy ale jakoś myśle ze sobie to zobacze nio nie moge sie doczekać nawet karine fajnie jeszcze reszta facetów i byłby cały zespól w komplecie...
Sylwia dzieki za to info !!! Naprawdę już nie mogę się doczekać.. tak się cieszę.... To świetnie, że zespół będzie choć przez chwilkę no i Karina Supcio Normalnie jestem w extazie
Szkoda, że VIVY nie mam... Ciekawe skąd ta pewność 86 razy
ja sie juz doczekac nie moge caly dzien leci u mnie rmf-ka, w tle na wylaczonym glosie viva - nie odpuszcze musze zobaczyc w poniedzialk. moze po drodze uda mi sie troche pouczyc mam nadzieje
Widziałam clip...no cudo...jestem dumna z Łezek (byłam, jestem i będę). Tak jak Sylwia powiedziała profesjonalnie zrobione. Moim zdaniem najlepszy clip łez. Naprawdę. Jestem bardzo, ale to bardzo zszokowana (pozytywnie), nie mogę się nasłuchać tej piosenki. Co prawda przypadkiem na nią natrafiłam, ale jestem zadowolona Aż sobie nagrałam...cały czas przypatruje się w ten teledysk i chyba ta piosenkę będę pamięta uhuhuhu...w ogóle to pierwszy raz słyszałam piosenkę i bardzo mi sie podoba... no dobra chyba koniec moich zachwytów.
Rzeczywiście Ania ma inny makijaż, ale za to jaki Bardzo fajnie wygląda. A te sceny Nie no żartuję Aktor swoja rolę zagrał OK, nie ma nic do tego... Chłopcy, choć mało widoczni naprawdę rzucają się w oczy...
Dobra czekajcie do poniedziału i wypatrujcie clip...
SLUCHAJCIE.....OGLĄDAJCIE VIVE.......OD DZIŚ .......BO VIVA OCZY ZDECYDOWAŁA SIĘ PUŚCIĆ JUŻ NA WEEKEND.... .....DZIŚ JUŻ LECIAŁY "OCZY....." 3 RAZY I PODOBNO TO NIE KONIEC NA DZIŚ......WIĘC RADZĘ POPRZYGOTOWYWAĆ KASETY VHS......
Jest widzilam!!!!!!!!!!!! Jezu ,Boze superrrrrrrrrrr Ludzie widzialm nie zwracajcie uwagio na mnie bop ja szaleje!!!!!!! Wlaczajcie VIVE o 20:20 juz gdzies i patrzcie no normalnie superrrrrrrrr!!!!!! nie widzialam calego ,ale kawalek ,ale jest swietny!!!!!!!!!!!!
Tak ! Ja też widziałam tej clip, dziś na Vivie. Jest O.K. A wyrazisty makijaż Ani to już zasługa stylisty i wizażysty. P.s. jestem ciekawa kto był reżyserem teledysku.