Łzy na Eurowizję!!!!!!!
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- po prostu ja
- Marcin-Moon
- Członek FFC
- Ewelina(Ewka)
Re: Łzy na Eurowizję!!!!!!!
You know you got it when you're having fun,
And the rock n rolls shaking you under the sun,
You scream and you shout this is what it's all about,
It's the only way.
And the rock n rolls shaking you under the sun,
You scream and you shout this is what it's all about,
It's the only way.
- Małgorzata
- Członek FFC
Jakoś nie wyobrażam sobie Łez na Eurowizji...ale pewnie, że fajnie by było jakby wystąpili...czemu nie...
A co do ICH3 (widzę, że są oni drugim zespołem tego forum
) to myślę, że mają duże szanse...mają typową piosenkę na Eurowizję z tekstem o żadnych granicach
...w dodatku w 3 językach...
Myślę, że mają szansę...
chociaż konkurencja też jest niezła...
A co do ICH3 (widzę, że są oni drugim zespołem tego forum

Myślę, że mają szansę...

Świat jest jak burdel, w którym Ty bierzesz lub dajesz.
- po prostu ja
muzyka to nie zawody... tylko sztuka..... czy tak do konca?? muzyka zawsze bedzie czyms w rodzaju konkurencji, nastaly czasy, ze robienie muzyki jest dosc kosztownie, jesli chce sie robic ja dla szerszego grona. przygrywac sobie w dmu?? czemu nie.... ale to nie wszytskim daje satysfakcje. sztuka dla sztuki?? utopia - w tej chwili muzyk nie ma satysfakcji raczej z grania ot tak, po prostu. jakis poklask, jakies koncerty - i to jest zrozumiale. ale z tym tez wiaze sie cala promocja, itp, i to juz nie jest "Sztuka dla sztuki", a przynajmniej nie wylacznie. wiadomo, ze chce sie ciagnac zyski z tego, co sie robi, i bardzo dobrze. a w tym momencie zaczyna sie "walka" o fana, wysilki, by muzyke puscili w radiu, itp, itd... wiec jakas rywalizacja zawsze jest,.
Ja wcale nie żałuje, ze łzy nie brały udzieł w eliminacjach.... Adam i Ania w wywiadzie dla CGM powiedzieli, ze nie zrobili tego, bo było wiadome kto wygra... prawda, to było wręcz oczywiste... Poza tym patrząc na poziom tegorocznej eurowizji... to nawet "Anka" i "Agnieszka" biły by na głowe przekazem i lirycznością teksów pozostałych kandydatów....
Dobrze że nie dtartowali, nie pomogłoby im, a nóż zaszkodziło...