Walki fanclub-ow o miejsca zespolow na listach przebojow
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Marta (ot, tak)
Walki fanclub-ow o miejsca zespolow na listach przebojow
Z tego co czytalam na forum co chwila robicie akcje glosowanie wszedzie gdzie to mozliwe na lzy... podejrzewam ze inne fancluby tez tak robia... i tu uwazam ze zatraca sie sens takich list, juz glos jednego czlowieka sie nie liczy gdy jako przeciwnika ma ludzi ktorzy w kazdym wolnym czasie nabijaja licznik... paradoks przeciez nie powinno chodzic o to kto wiecej kliknie wiekszy sens bylby gdyby glosowal ten kto ma ochote i raz w danym notowaniu a nie zostawianie informacji gdzie glosowac z dopiskiem glosujcie...
co o tym myslicie?
co o tym myslicie?
mam samochod sportowy, nie do konca sluzbowy
kocham Konkola i dobrego jabola
- Członek FFC
- Paula_Jestem
- Członek FFC
Re: Walki fanclub-ow o miejsca zespolow na listach przebojow
You know you got it when you're having fun,
And the rock n rolls shaking you under the sun,
You scream and you shout this is what it's all about,
It's the only way.
And the rock n rolls shaking you under the sun,
You scream and you shout this is what it's all about,
It's the only way.
Nikt nie zabrania innym osobą głosować ile moga, a także nikt nam nie każe głosować... więc każdy robi co chcę... moim zdaniem to jest sprawiedliwe... przynajmniej pokazuje czyli faną bardziej zależy żeby 'ich' idol był na 1#.... A o to chyba chodzi w tych całych listach... żeby pokazać kto się jakim zainteresowaniem cieszy...
Przeciez o to chodzi,żeby Fakluby głowowały na swoich ulubionych wykonawców.Jaki jest sens bycia w w fanklubie,jeśli wszyscy mieliby olewać wszystkie głosowania??
Jak ktoś chce,niech głosuje co godzine,i tak to nie ma znaczacego wpływu na wynik końcowy.To "nabijanie licznika" mi sie podoba
Zwłaszcza,jak ŁZom brakuje tylko 1 głosu do 1 miejsca,i można to osobiście podbić
Jak ktoś chce,niech głosuje co godzine,i tak to nie ma znaczacego wpływu na wynik końcowy.To "nabijanie licznika" mi sie podoba

Zwłaszcza,jak ŁZom brakuje tylko 1 głosu do 1 miejsca,i można to osobiście podbić

I tak powinno byc, ze czlonkowie fanclubów powinni sie udzielac jak najwiecej - przeciez to własnie im najbardziej zalezy na danym zespole. Tak jak to jest u nas - Checemy, zeby lezki byly coraz sławniejsze - wiec musimy dac impuls reszcie Polski aby glosowala. I wtedy wyglada to tak, ze ffc sie udziela jak tylko moze - reszta Polski poszyszy kawałek, który tak ciezko wywalczylismy i sie w jakims (czyt. duzym) stopniu dolozy do sukcesu.
~~~
My jestesmy rozrusznikem tego samochodu
~~~
My jestesmy rozrusznikem tego samochodu

You cry, You learn