A ksiażki...
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- __daria__a
- Kontaktowanie:
- __daria__a
- Kontaktowanie:
- __daria__a
- Kontaktowanie:
- __daria__a
- Kontaktowanie:
- mloda.jg
- Członek FFC
- Kontaktowanie:
"Ludzie Bezdomni" Daganie sa tacy zli... bynajmniej mi sie udalo przebrnac przez cala ksiazke bo to byl czas kiedy sobie obiecalam, ze przeczytam te wszystkie "grube" lektury chocby niewiadomo jak mi sie nie podobaly... no i zarowno "Lalka" jak i "Ludzie Bezdomni" mi sie podobali 
co do "Medalionow" to nie bylam w stanie czytac dalej po pierwszych slowach... ale trzeba bylo... ale przeczytalam wszystko jednym tchem... nie chcialam zeby ta lektura mi zajela kilka dni... zbyt wiele przezyc.
Ja teraz czytam "Czare Wroczni" - nie wiem co to jest
czysty przypadek, ze to czytam, bo siostra to zostawila, a ja wlasnie przeczytalam wszystkie swoje ksiazki i nie mialam co czytac 
a ostatnio... czego ja nie czytalam...czytam, przypuszczam, po 3 ksiazki miesiecznie... ostatnio przeczytalam "Pnowie i Damy" Pratchetta
i "Opetanych" oczywiscie mojej wielkiej milosci literackiej - pana Witolda
i musze powiedziec, ze to najmniej gombrowiczowa rzecz jaka jego czytalam
P.S.
Wrocilam?

co do "Medalionow" to nie bylam w stanie czytac dalej po pierwszych slowach... ale trzeba bylo... ale przeczytalam wszystko jednym tchem... nie chcialam zeby ta lektura mi zajela kilka dni... zbyt wiele przezyc.
Ja teraz czytam "Czare Wroczni" - nie wiem co to jest

a ostatnio... czego ja nie czytalam...czytam, przypuszczam, po 3 ksiazki miesiecznie... ostatnio przeczytalam "Pnowie i Damy" Pratchetta

P.S.
Wrocilam?
"... Kochaj całym sercem wszystkich ludzi,
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."