Bardzo spodobała mi się ostatnio, koncertowa piosenka Kory, zatytułowana Fajny rockowy numer Pozatym, już wkrótce premiera zupełnie nowej piosenki tej pani, "Nigdy nie zamknę drzwi przed tobą" - Mam nadzieję, że piosenka będzie w podobnych klimatach
A już 26.10.2010 Swoją premierę będzie miała płyta Patrycji Markowskiej. Fragmentów można posłuchać Mi wpadł w ucho ostatni singiel - "Halo, halo"
You know you got it when you're having fun, And the rock n rolls shaking you under the sun, You scream and you shout this is what it's all about, It's the only way.
You know you got it when you're having fun, And the rock n rolls shaking you under the sun, You scream and you shout this is what it's all about, It's the only way.
Ja ostatnio skusiłam się na "Panienki z temperamentem". Nie można powiedzieć, że żałuję tej inwestycji, bo sama Pani Przemyk jest doskonałą "marką", ale wykonania mnie niestety nie powaliły. Ta płyta jest po prostu poprawna, a nie tego oczkuję od Renaty. Wszystkie poprzednie płytki są cudowne, wracam do nich bardzo często, natomiast "Panienki z temperamentem" po kilku przesłuchaniach wylądowały na półce i wydaje mi się, że szybko nie zostaną z niej ściągnięte. Chociażby wykonanie "Bo we mnie jest seks" jest po prostu nudne! Chociaż widzę plusy tego projektu: "Tango kat" i cudowna sesja.
napewno nie jest to ich najlepszy klip ;) ale w porównaniu do "nocarza" to wprost fantastyczny... Anja super wygląda
Therion -klip do tytułowego kawałka z nowego... http://www.youtube.com/watch?v=jfy3QIJz ... re=channel zajebisty krok wstecz zrobili.. nie moge uwierzyć. album pozbawiony kompletnie koncepcji. a ten klip to jakieś kompletne nieporozumienie. Nightwish na pierwszych klipach bawił sie w takie fekety, teraz mamy 2010 :P
YEAH , właśnie wróciłam ze sklepu z nowym nabytkiem A jakim można się domyślić Nowa płyta jest fenomenalna , wg mnie taki powrót do ''starego'' Dżemu. Teksty , muzyka .. wszystko takie dopracowane i .. cudowne po prostu Dżemowe ^^ Bardzo udany pomysł z tym DVD .. Płyta godna polecenia.. więc polecam !!
''Jak złote ziarenka piasku rozsypuję się na wszystkie strony świata''