I co jeszcze?????
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Vampirzyca
i znowu się zaczyna dyskusja na temat komercji? uhm...
każdy pod słowem 'komercja' pojmuje coś innego, widocznie. skoro dla jednych komercyjne jest Ich Troje, a dla innych Closterkeller.... to niekomercyjnym może pozostać chyba tylko człowiek, który stoi pod kościołem/na rynku z jakimś instrumentem i coś tam sobie podśpiewuje. :>
zresztą... nie rozumiem, dlaczego tyle osób na słowo "komercja" tak strasznie reaguje... czy jeśli jakiś Zespół jest (niby..) komercyjny znaczy, ze nie moze byc dobry? hm..
każdy pod słowem 'komercja' pojmuje coś innego, widocznie. skoro dla jednych komercyjne jest Ich Troje, a dla innych Closterkeller.... to niekomercyjnym może pozostać chyba tylko człowiek, który stoi pod kościołem/na rynku z jakimś instrumentem i coś tam sobie podśpiewuje. :>
zresztą... nie rozumiem, dlaczego tyle osób na słowo "komercja" tak strasznie reaguje... czy jeśli jakiś Zespół jest (niby..) komercyjny znaczy, ze nie moze byc dobry? hm..
Ostatnio zmieniony 13 maja 2004, 21:51 przez ciacho, łącznie zmieniany 1 raz.
Za nasze miasto i za te barwy, oddamy całe życie swe.
Zwyciężaj dla nas, my zwyciężamy.
Legio Warszawa kocham Cię.
Zwyciężaj dla nas, my zwyciężamy.
Legio Warszawa kocham Cię.
Co do Brit...to uważam że teledysk jej jest okropny...udawane samobójstwo..a teraz tak wiele osób je popełnia...totalne zero z tego teledysku...ale to tylko moje zdanie...
Ostatnio zmieniony 13 maja 2004, 22:14 przez sylwiak, łącznie zmieniany 1 raz.
tel. 794-968-977