FORUM - SPRAWY TECHNICZNE, PROBLEMY, OPINIE...
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Asiuncia:/
z jakiego konta? Asiuncia, które nie istnieje, czy tego, które zalożyłam żeby napisać jednego posta? 

Ostatnio zmieniony 30 wrz 2009, 12:34 przez Asiuncia:/, łącznie zmieniany 1 raz.
Asiuncia - przecież podałem Ci adres mailowy do YARASA. Jakbyś do niego napisała, to pewnie już wszystko byłoby jasne, bo YARAS wbrew temu co piszesz, naprawił wiele rzeczy na forum, a nie zepsuł.
Ja zaraz do niego napiszę m.in. w Twojej sprawie
Ja zaraz do niego napiszę m.in. w Twojej sprawie

Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
-
- Asiuncia:/
Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
-
-
-
Wiedzieliście o tym, że osoby poniżej 13 roku życia, które chcą się zarejestrować na forum, muszą wysłać pisemną zgodę rodziców faksem lub na adres pocztowy?
Najlepsze jest to, że żaden adres w mailu do takiej osoby nie jest podany
Wydaje mi się, że kiedyś tak nie było... Martyna, Pajonk, Moniczka czy Asiuncia miały w końcu poniżej 13 lat jak się rejestrowały i chyba czegoś takiego nie robiły.
Najlepsze jest to, że żaden adres w mailu do takiej osoby nie jest podany

Wydaje mi się, że kiedyś tak nie było... Martyna, Pajonk, Moniczka czy Asiuncia miały w końcu poniżej 13 lat jak się rejestrowały i chyba czegoś takiego nie robiły.

chciałaś se założyć lewe konto?
a tak serio to pamiętam, że przy rejestracji (i chyba nie tylko na tym forum) pojawiał się jakiś komunikat z zapytaniem czy masz powyżej czy poniżej 13 lat... jak poniżej to wymagana jest zgoda rodziców bla bla bla... nie czytałam dalej, bo mnie to nie dotyczyło
jak ja miałam poniżej 13 lat to nie wiedziałam o istnieniu internetu

a tak serio to pamiętam, że przy rejestracji (i chyba nie tylko na tym forum) pojawiał się jakiś komunikat z zapytaniem czy masz powyżej czy poniżej 13 lat... jak poniżej to wymagana jest zgoda rodziców bla bla bla... nie czytałam dalej, bo mnie to nie dotyczyło

jak ja miałam poniżej 13 lat to nie wiedziałam o istnieniu internetu