Sklep online
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Sklep online
Własnoręczne szycie rożnych dodatków do domu t moja prawdziwa pasja, uszyłam już całkiem sporo nie tylko dla siebie, ale również dla rodziny i znajomych. Trochę mi się już kończą materiały, dlatego musze jak najszybciej uzupełnić zapasy. Możecie mi polecić dobry
i ze sporym wyborem. Przeszłam się po sklepach stacjonarnych, ale przyznam szczerze, że nie znalazłam nic godnego uwagi. A Wy gdzie kupujecie materiały i inne akcesoria do szycia. Podacie linki do fajnych sklepów?
i ze sporym wyborem. Przeszłam się po sklepach stacjonarnych, ale przyznam szczerze, że nie znalazłam nic godnego uwagi. A Wy gdzie kupujecie materiały i inne akcesoria do szycia. Podacie linki do fajnych sklepów?
Re: Sklep online
Również bardzo chętnie dowiem się jaki sklep polecacie z tej dziedziny.
Przyznam się, że ja szyć w ogóle nie umiem
Ale bardzo chętnie bym się nauczyła, jeśli znalazłabym kogoś, kto pokazałby mi to czy owo.

Ja również bardzo lubię zajmować się tego typu rzeczami, ale wszystkie potrzebne materiały kupuję w niewielkiej osiedlowej pasmanterii.
Super, że powstają takie miejsca
_
_
Ja namawiam żonę, by uszyła coś , może jej się uda 

Bardzo dobrze się składa, że wymieniacie się takimi informacjami. Właśnie potrzebowałam namiarów na taki sklep.
- pe_roberte
Ja gdybym miał coś sprzedawać, to na początku robiłbym to za pośrednictwem allegro
- tomasz_zess
Sklepy online dają często kilka złoty tańsze produkty, ale wyrównuje się z zakupami stacjonarnymi, kiedy doliczy się koszty przesyłki
Ja nie nadaje się do sprzedaży internetowej, ponieważ nie potrafię zaufać potencjalnemu nabywcy
Własny biznes jest dobrym pomysłem, jeśli masz pasję i czerpiesz radość z tego co robisz, to na pewno odniesiesz sukces.
- Poniedziałek
Najlepiej zaopatrzyć się w hurtowni online. Podobnie jak ze - też najtaniej wychodzi przez internet.
warto korzystac.
-
-
Będąc przede wszystkim na etapie poszukiwań konkretnej pomocy i jednocześnie dużych możliwości rozwoju swojego biznesu online to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście również wzięli pod uwagę pomoc ze strony specjalistów od Ideacto https://ideacto.pl/uslugi/projektowanie-ux-ui/ który zapewniają użyteczność i przyjazność serwisów internetowych z coraz lepszym współczynnikiem konwersji na głównej ścieżce sprzedaży w eCommerce. Warto sprawdzić i zobaczyć jak konkretni specjaliści w tym zakresie będą Wam w stanie pomóc.
Natomiast jeśli dopiero planujecie rozpocząć sprzedaż w sieci i zależy Wam przede wszystkim na profesjonalnym wsparciu i poszerzeniu wiedzy na temat różnych kanałów sprzedaży to jak najbardziej mogę polecić również kurs https://cyfrowerewolucje.pl/ przygotowany przez mBank, który na pewno pomoże Wam się w ten świat wdrożyć i zacząć skutecznie sprzedawać swoje produkty dla jeszcze większego grona klientów. Do tego także poznając trendy i najnowsze rozwiązania w UX. Pozdrawiam i trzymam kciuki za udany rozwój!