Czy można kupić miłość??
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Marcin-Moon
- Członek FFC
MARTYNKA: MOON TWOJE POSTY SĄ NIEPOTRZEBNE !!!!!!
Wiesz co teraz to mam o tobie już naprawdę całkiem inne zdanie, tylko nie myśl że lepsze.
Ja pisze że denerwóją mnie twoje niektóre twoje niepotrzebne wypowiedzi, a ty wylatujesz tutaj z takim tekstem... to było chamskie, tym badziej że napisałaś to tylko dlatego, że ja wcześniej napisałem coś tobie... przemyśl to...
Wiesz co teraz to mam o tobie już naprawdę całkiem inne zdanie, tylko nie myśl że lepsze.
Ja pisze że denerwóją mnie twoje niektóre twoje niepotrzebne wypowiedzi, a ty wylatujesz tutaj z takim tekstem... to było chamskie, tym badziej że napisałaś to tylko dlatego, że ja wcześniej napisałem coś tobie... przemyśl to...
...
Ludzie nie kłóćcie się...owszem moon można wyrazić swoje zdanie...ale Martynka jest wrażliwa...chyba możesz to zrozumiec co???
Nie chciałam tu nikogo bronić, ale chyba nie umiem tak pozostawić tego...i niestety a może stety stanę w obronie Martynki...
nie wiem moon możesz się na mnie obrażać, że staję po stronie Martysi, ale bardzo ją lubię (nie mówię, że Ciebie nie lubię, bo to nie prawda...też Ciebie lubię, ale nie znam Ciebie tak dobrze jak Martynki...) i jestem po Jej stronie. Z tym, że Martynka może się nie potrzebnie uniosła...ale no taka Ona jest i się Jej nie zmieni...
MOON CHCESZ TO SIĘ OBRAŻAJ ZA TO A JAK SIĘ NIE OBRAZISZ TO BĘDZIE SUPER...

MOON CHCESZ TO SIĘ OBRAŻAJ ZA TO A JAK SIĘ NIE OBRAZISZ TO BĘDZIE SUPER...