DLACZEGO JESTEŚCIE NIEMILI?????????
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Marcin-Moon
- Członek FFC
Na pewno damy sobie radę. Nie warto zaprzatac tym mysli Adriana czy któregokolwiek z pozostałych członków zespołu.
I've tried so hard to tell myself that you're gone
and though you're still with me
I've been alone all along
www.natusia17.blog.pl
www.natusia17.blog.pl
Syriel! Nikt nie powiedział, że nowi są gorsi...Ale większość novych po prostu chce być LEPSZA od starych użytkowników forum.... Nie próbują jush wejść, pogadać z nami... Po prostu chcą pokazać że są lepsi... Nie wiem dokładnie w czym, bo jeszcze tego nie przemyśliłam
Ale próbują nam to pokazać.... Kiedyś (jak to mówi moja Kochana Babcia którą serdecznie pozdrawiam " za moich czasów..."
), ale to było kiedyś
, jeśli nowa osoba przychodziła na forum, zakładała novy temat, ze jest nowa, chciałaby nas poznać, pogadać... ( W tym wypadku jako przykład chyba moge śmiało dać Aniołka)... Nikt nie wchodził i Jego pierwszym tematem było "Dlaczego jesteście niemili?" .... No cosh... Czasy sie zmieniają 

...więc nie mów mi co dobre, a co złe, bo razem pójdziemy to tego samego piekła...
- Paula_Jestem
- Członek FFC
hmm...ja już niewiem co mam o tym sadzić. w pewnym sensie po stronie Gitarki lezy troche winy bo jak wchodzi na forum to powinna przejrzeć przynajmniej troche wszystkie posty. bo wchodząc na forum odrazu napisała posty które już były. a ta druga strona medalu jest taka że ona jest nowa i troche miała prawo sie pomylić.każdy popełnia błędy i każdemu napewno nalezy je wybaczyć. Gitarka napewno bedzie miała okazje by sie poprawić.
"Dzień jak codzień a wszystko zmienił"
- Paula_Jestem
- Członek FFC
- Marcin-Moon
- Członek FFC
- Marcin-Moon
- Członek FFC
- benektorun
- Członek FFC
I've tried so hard to tell myself that you're gone