Karina Drobny - Maciej Durczak
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Dziwne, bo dopiero co Doda mówiła, że prędzej zdechnie nim odejdzie z Virgin czy coś takiego 

Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
-
- Małgorzata
- Członek FFC
Ze strony Virgin :
"Kochani FANI !!!
Jestem zaskoczona, rozżalona i jednocześnie wściekła z powodu decyzji gitarzysty Zespołu Virgin, który postanowił zrobić wszystko by nasza kapela się rozpadła. Mam dla niego niestety złego newsa. Zespół istnieje nadal, a ja skupię się teraz na szukaniu MEGA przystojnego gitarzysty

Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym 2007 roku
Doda
Nowy menager Zespołu Virgin - Rafał Rabczewski 607 969 278"
Świat jest jak burdel, w którym Ty bierzesz lub dajesz.
A jeszcze rano na stronie było info o rozpadzie, a teraz już oświadczenie Dody ;> Troche ch**owo z Tomka strony, że zrobił to nie informując Dody
"Jak podaje Radiostacja o tej decyzji podobno nic nie wie ani wytwórnia Universal Music, ani wokalistka Doda. Ponoć powodem rozpadu jest niezdrowa sytuacja towarzyska w zespole."
z wp.pl

"Jak podaje Radiostacja o tej decyzji podobno nic nie wie ani wytwórnia Universal Music, ani wokalistka Doda. Ponoć powodem rozpadu jest niezdrowa sytuacja towarzyska w zespole."
z wp.pl

-
-
-
-
Wymiana zdań trwa;>
Tym razem na oficjalnej stronie Virgin pojawiła się następująca informacja:
"Zdecydowanie podtrzymuję w mocy moją decyzję o rozwiązaniu zespołu Virgin. To ja siedem lat temu stworzyłem tę grupę, wymyśliłem nazwę, zaangażowałem muzyków i wokalistkę (w drodze castingu!) oraz skomponowałem wszystkie przeboje. Dlatego też jako twórca mam prawo rozwiązać zespół i zamknąć ten rozdział mojego życia, tym bardziej, że doszedłem do wniosku, iż w tym "układzie" personalnym nic dobrego wydarzyć się już nie może. Jeszcze raz proszę wszystkich Fanów o zrozumienie i uszanowanie mojej decyzji. Z pewnością jeszcze nie raz usłyszycie piosenki Virgin na koncertach i na płytach, które po nas zostaną. Zapewniam Was, że jeśli ktokolwiek z nas mógłby być rozżalony i rozgoryczony, to powinienem to być ja. Jednak nie jestem, idę dalej nie oglądając się za siebie i nie rozdrapując ran. Zbyt wiele rzeczy mam jeszcze do zrobienia, by zaprzątać sobie głowę dziecinnymi intrygami złych ludzi...
Jeszcze raz dziękuję za wszystko.
Tomek Lubert"

Tym razem na oficjalnej stronie Virgin pojawiła się następująca informacja:
"Zdecydowanie podtrzymuję w mocy moją decyzję o rozwiązaniu zespołu Virgin. To ja siedem lat temu stworzyłem tę grupę, wymyśliłem nazwę, zaangażowałem muzyków i wokalistkę (w drodze castingu!) oraz skomponowałem wszystkie przeboje. Dlatego też jako twórca mam prawo rozwiązać zespół i zamknąć ten rozdział mojego życia, tym bardziej, że doszedłem do wniosku, iż w tym "układzie" personalnym nic dobrego wydarzyć się już nie może. Jeszcze raz proszę wszystkich Fanów o zrozumienie i uszanowanie mojej decyzji. Z pewnością jeszcze nie raz usłyszycie piosenki Virgin na koncertach i na płytach, które po nas zostaną. Zapewniam Was, że jeśli ktokolwiek z nas mógłby być rozżalony i rozgoryczony, to powinienem to być ja. Jednak nie jestem, idę dalej nie oglądając się za siebie i nie rozdrapując ran. Zbyt wiele rzeczy mam jeszcze do zrobienia, by zaprzątać sobie głowę dziecinnymi intrygami złych ludzi...
Jeszcze raz dziękuję za wszystko.
Tomek Lubert"

-
-
-
-
VIRGIN I ROZDZIAŁ ZAMKIĘTY,czyli nowe wieści...po raz ktorys...
http://muzyka.interia.pl/rock/news/virg ... ,853903,46

http://muzyka.interia.pl/rock/news/virg ... ,853903,46
WYSTARCZY CHCIEĆ...
-
-
-
-
- Cień Anioła
- Członek FFC
http://feelilzy.bloog.pl - zapraszam!!:)
-
-
-
-
- __daria__a
- Kontaktowanie:
- __daria__a
- Kontaktowanie:
http://muzyka.onet.pl/10172,1460828,newsy.html
Wypowiedź Michała W. na temat osoby Maćka i rozstania Virgin z Rockhouse.
Wypowiedź Michała W. na temat osoby Maćka i rozstania Virgin z Rockhouse.