Uzależnienia - alkohol, narkotyki, papierosy.
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Uzależnienia - alkohol, narkotyki, papierosy.
narkomania to jeat wielki problam niech kazdy się zastanowi czy w około niego w szkoloe koło bloku czy są brane pewnie się ktoś zastanawia czemu taki temat jest na forum jak mów o miłych zaczach jak czym jest przyjażń tesz jest termat osamobójstwie ja sam się tym tematem bardzo inertesuje bo znam parę osub co brały co brały a niebiorą i osbby co biorą niedługo bedzę dostęopna moja strona na temat ten narezjie jest w budowie jak ktoś ma coś na ten temat to mogum prość o przesłania na adres lukaszgrzy@konin.lm.pl
To moze ja napisze co sadze o dragach... powiem krótko mowie im NIE... a dlaczego?? poniewaz znalem pare osob ktore przez dragi stoczyli sie na dno... jeden z nich mowil ze to tylko zabawa itp... tak naprawde dragi bardziej niz alkochol wchodza w psychike i przejmuja kontrole nad czlowiekiem... doporowadzaja go do powolnej destrukcji, i nie mowcie ze tak nie jest, bo naukowow udowodniono ze nnawet te lekkie dragi szkodza mocno na psyche... i na poczaktu to nie jest odczuwalne ale z czasem jednak czloiwek staje sie jak roslinka
Czyli ja narktoykom mowie NIE 

- benektorun
- Członek FFC
Ja chciałam napisać, ze ogólnie jestem NA NIE
Ale osobiście uwielbiam czytać książki o narkomanii.... 'My, dzieci z dworca ZOO' i 'Pamiętnik narkomanki' są moimi ulubionymi książkami... Ale wolę tą pierwszą... Film też widziałam, ale jakoś książka bardziej do mnie przemawia... Czytałam też 'ĆPUNA' (czytał ktos?), ale nie podobał mi sie jakoś strasznie... Może dlatego, że nie był całkowicie na faktach....
Ale kogo to obchodzi

Ale kogo to obchodzi

...więc nie mów mi co dobre, a co złe, bo razem pójdziemy to tego samego piekła...
- jednorożec
- Kontaktowanie:
co do książki "my dzieci z dworca ZOO", to tak mi się spodobała, że musiałam film obejrzeć... a jak już obejrzałam, to stwierdziłam, że ten berliński dworzec zoo, trzeba by było zwiedzić...no i to postanowienie też zrealizowalam

"Zamknięte we wspomnieniach szczęścia sekundy,
Przetrwają najgorsze świata chwile,
Przetrwają śmiertelne życie,
Przetrwają kolejne odrodzenie...."
Przetrwają najgorsze świata chwile,
Przetrwają śmiertelne życie,
Przetrwają kolejne odrodzenie...."
- Cień Anioła
- Członek FFC
Ja o narkotykach tylko czytałam= ' Hera moja miłość' - polecam, jestem w trakcie' My dzieci z dwora zoo' i mam zamiar przeczytać 'Pamietnik narkomanki',ale mówiono mi o tej książce,że jest troszke nudna i wciąz to samo się dzieje...
Ostatnio zmieniony 02 mar 2006, 23:10 przez Cień Anioła, łącznie zmieniany 1 raz.
- jednorożec
- Kontaktowanie: