1. Rozmiar buta - 38
2. Preferencje seksualne - hetero (no, jeden wyjątek - baletnica )
3. Opisz siebie w kilku słowach - inteligentna, zabawna, rozważna i romantyczna twarda za zewnątrz i aż za bardzo uczuciowa w środku
4. Twoje nawyki - wzruszanie się do łez przy pierwszej lepszej piosence o miłości
5. Jakie cechy Twojego charakteru odpowiadają Ci, a jakie nie ? (Twoje wady i zalety) - zalety: inteligencja i poczucie humoru, wady: zbyt szybkie wpadanie w złość
6. Jakie cechy Twojego charakteru odpowiadają innym, a jakie nie ? odpowiadają: poczucie humoru + umiejętność słuchania i wspierania w trudnych chwilach, nie odpowiadają: gwałtowność i nerwowość
OGÓLNE:
7. Pierwsza myśl rano ? Hmm... Najczęściej zaraz po przebudzeniu przychodzi mi do głowy jakiś genialny pomysł na rozwiązanie problemu, z którym nie mogłam się uporać przez cały poprzedni dzień
8. O czym myślisz przed zaśnięciem? Raczej o kim...

9. Jakie masz zainteresowania pozaburzowe ? Ekhm...

10. Jakie są najbardziej charakterystyczne cechy Twojego charakteru ? poczucie humoru, umiejętność słuchania, nerwowość i gwałtowność , czułośc

11. Jakie cechy u innych najbardziej cenisz ? szczerość i poczucie humoru ,szczerość
12. Jakich cech u innych nie lubisz ? kłamliwości, nietolerancji i prostactwa
13. Jak się najczęsciej ubierasz ? Różnie, zależy od pory roku, ale zawsze musze mieć buty na obcasach
Jesień: Spodnie materiałowe lub obcisłe dżinsy, lekka bluzeczka + kurtka dżinsowa bądź zamszowa
Zima: Spodnie materiałowe lub obcisłe dżinsy + jeden z moich obcisłych sweterków (z których nie wiedzieć czemu, połowa jest biało-czarna) i do tego futerko (sztuczne, ofkors)
Wiosna: Podobnie jak jesienią
Lato: lekkie sukienki lub spódniczki + bluzeczki typu "więcej nie ma, niż jest"
14. Najbardziej szalona rzecz, jaką zrobiłaś ? Jestem tak beznadziejnie rozważna, że nie zrobiłam w moim życiu nic szalonego
15. Najbardziej szalona rzecz, jaką mogłabyś zrobić ? Jest tak szalona, że aż boję się myśleć...

16. Największe marzenie ? największego nie zdradzę... ;P A drugie to zaśpiewać na scenie razem z Łezkami

17. Co znajduje się na ścianach Twojego pokoju ? plakaty z Łezkami
18. Jaką masz tapetę na pulpicie ? własnoręcznie wykonana tapetka z zespołem Łez i ze mną

19. Motto życiowe ? Carpe diem!
20. Co lubisz w swojej szkole/studiach ? Genialne lekcje historii, wyczerpujące WF-y,
odpowiedzi ustne z niemieckiego kiedy za powiedzenie dwóch słów dostaję piątkę... Moje gimnazjum było wspaniałe!
21. Gdybyś miała coś kolekcjonować, co byś wybrała ?? pocztówki lub karty telefoniczne

22. Sławna osoba, którą spotkałeś/ chciałbyś spotkać ? Nie lubię takich pytań, i tak wszyscy wiedzą

23. Z kim chciałabyś spędzić wakacje ? Patrz pyt. 22
24. Ile godzin dziennie/miesięcznie spędzasz w necie ? dziennie do pięciu-7, miesięcznie około 70
25. Adres do jakiejś ciekawej strony w necie ? www.lzy.pl
26. Wolisz pisać ręcznie czy na komputerze (opcja nr3: maszyna do pisania) ? na komputerze
27. Co byś wzięła na bezludną wyspę ? discmana i płyty CD
28. Masz rodzeństwo ? Jak się nazywa / ile ma lat ? brata blizniaka-Krystian i starszego o 3 lata-Radek
29. Miejsce, które chciałabyś odwiedzić ? Turcje

30. Najcudowniejsze miejsce, gdzie do tej pory byłeś/aś? Nicea
31. Liczba (cyfra) której nie lubisz ? lubię wszystkie
32. Kiedy był, a jeśli jeszcze nie było - kiedy planujesz ten swoj "pierwszy raz" ? kiedy spotkam faceta, z którym będę chciała związać całe moje życie
33. Ile dzieci chciałabyś mieć w przyszłości i jak miałyby na imie?Dziewczynka-Ania lub Diana , chłopak-Kuba
34. Jaka jest według ciebie dopuszczalna różnica wieku pomiędzy partnerami ? nieograniczona
35. Kto jest w Twoim życiu najważniejszy? Rodzina i przyjaciele
36. Czy myślisz, że stary człowiek na chwilę przed śmiercią czuje, że dowiedział się tak naprawdę o co chodzi w życiu ? to trzeba sobie uświadomić dużo wcześniej, nie czekać z odkryciem sensu życia do momentu śmierci, bo wtedy jest już za późno...

37. Co byś zrobiła gdybyś się teraz dowiedziała, że został Ci tydzień życia ? Pojechałabym na koncert Łez

38. Twój sposób na dobrą zabawę. Zapomnieć o wszystkim i po prostu oddać się szaleństwu
39. Co robisz, gdy się nudzisz ? Nie mam czasu się nudzić
40. Jaki znak literacki czy interpunkcyjny najlepiej Ciebie obrazuje (kropka, przecinek, znak zapytania, wykrzyknik, nawias, kreska itp.) wykrzyknik
41. Czym sie kierujesz przy dokonywaniu wyborów ? (rozumem/uczuciami) niestety, najczęściej rozum zwycięża...

42. W której rece i przy którym uchu najczesciej trzymasz telefon ? w prawej ręce przy prawym uchu
43. Pozycja, w której najchetniej zasypiasz ? zwinięta w kłębek na lewym boku

44. Czego teraz słuchasz ? płytki Łez
45. Jesteś lewo-, prawo- czy obureczna ? tylko prawo
46. Czy kiedykolwiek byłaś zakochana ? to się zdarza tylko raz w życiu...

47. Co zrobiłabyś, gdyby było to możliwe osobie, której nienawidzisz ? nie ma takiej osoby...
48. Gdybyś mogła, co zrobiłabyś osobie, która Cię nie lubi lub nienawidzi ? nie lubię się mścić, przeszłabym obok niej obojętnie
49. Na jaki kolor ufarbowałabyś włosy ? raczej nie ufarbowałabym, ewentualnie na blond

50. Czy lubisz prowadzić samochód ? nie mam prawka
51. Czy chciałabyś mieć prawo do noszenia broni ? chciałabym mieć prawo, ale raczej bym z niego nie korzystała
52. Czy sex jest dla Ciebie tematem tabu ? nie
53. Co porabiasz rankami, a co wieczorami ? rankami siedzę w necie lub spędzam czas z rodzinką, a wieczorami również jestem w necie, lub czytam, piszę albo oglądam programy o medycynie sądowej
54. Jakie są plusy i minusy życia wirtualnego? (Odpowiedz na podstawie wlasnych doświadczeń) Plusy - poznajesz wspaniałych ludzi z każdego zakątka świata, a minusy? Jeszcze ich nie doświadczyłam
55. Najmilsze słowa wypowiedziane pod Twoim adresem ? Hm.... Wiele ich było... Najbardziej lubię słyszeć, że ktoś mnie potrzebuje, że myśli o mnie i tęskni za mną w czasie mojej nieobecności...

56. Najgłupsza/najbardziej zakręcona myśl ? nie przychodzą mi takie do głowy
57. Władasz biegle jakiś językiem ? Jeśli tak, to jakim ? Jakie jest najzabawniejsze (najciekawsze) słówko w jezyku, którego się uczysz ? Znam dobrze angielski i nieźle niemiecki, a najzabawniejsze słówko? Hehe, "październik" po chorwacku jest "listopad" ;P
58. Lubisz maskotki? Posiadasz jakiegos pluszaka, do którego jestes bardzo przywiazany? Lubię maskotki, a moją ulubioną jest myszka miki którą zdobyłam za najlepszego sportowca w naszym województwie

59. Gdybyś mogła zrobić sobie operacje plastyczna, bądź zmienić coś w swoim wyglądzie, to co by to było? Nic
60. Szczęśliwa karta w talii ? Nie ma takiej...
61. Gdybyś mogła nadać sobie jakieś zagraniczne imię, to jakie byś wybrała ? Sarach
62. Nie obserwowana kąpiesz się nago w morzu. Jak się czujesz ? Jak ekshibicjonistka
63. Posiadasz jakąś bliznę (znamię) ? Mam bliznę na łydce po ugryzieniu psa

64. Jakich ludzi cenisz? Jakie cechy powinna posiadać osoba, by mogła zostać Twoim przyjacielem ? Cenię przede wszystkim szczerość i tolerancję... A przyjaciel musi mnie przede wszystkim dobrze rozumieć...
65. Jacy ludzie Cię denerwują ? Nieszczerzy, nietolerancyjni i prostaccy
66. Z kogo/czego nigdy nie zrezygnujesz ? Ze swojej osobowości
67. Jakich używasz kosmetyków ? (oprócz wody, mydła i pasty do zębów) Toników, kremów i balsamów
68. Widziałaś kiedyś światełko w tunelu ? Znalazłaś się na skraju życia i śmierci? Nigdy
69. Gdybyś miała możliwość zadać JEDNO pytanie znanej osobie, to kto to by był i jak brzmiało by pytanko ? Wokalistom Łez zadałabym pytanie, które nie nadaje się do cytowania na kulturalnym forum

70. Czy jestes tolerancyjna? Tak, nawet bardzo
71. Jakim bohaterem kreskowki mogłabyć zostać ?Nie mam pojęcia

72. Najmilsze wspomnienie ? Mistrzostwa Polski w tenisie stołowym

73. Najgorsze wspomnienie ? Mistrzostwa Polski w tenisie stołowym

74. Najwiekszy obciach, jaki Ci się przydarzył ? Na szczęście jeszcze się nie przydarzył, ale czuję, że wszystko jeszcze przede mną

75. W co bawiłaś się, jako dziecko, z kolegami na podworku ? W odgrywanie wymyślonych scen z życia naszych ulubionych gwiazd
76. Lubisz słodycze? Jakie? Kocham Jakie? Wszystkie!
77. Czego najbardziej NIE lubisz robić? Nudzić się
78. 3 życzenia dla złotej rybki ? Pierwszego, tradycyjnie, nie zdradzam Drugie: żebym mogła zaśpiewać na scenie razem z Łzam I trzecie - żeby Niemcy wygrali MŚ 2006
79. Kto jest Twoim najwiekszym idolem ? Ufff... Nie będę się powtarzać ;P
80. Jakie kwiaty lubisz najbardziej ? Róże
81. Najgorsze, Twoim zdaniem uczucie na świecie ? Nienawiść
82. Najlepsze, Twoim zdaniem uczucie na świecie ? Miłość i przyjaźń
83. Co najbardziej lubisz w swoim wyglądzie, a czego nie? Najbardziej lubię włosy, a czego nie lubię? Nie ma czegoś takiego
84. Jaki wymarzony prezent chciałabyś otrzymac na Gwiazdkę? (Tylko w granicach zdrowego rozsądku). Bilet na koncert Anastaci i na konkurs Pucharu Świata w skokach w... Hmmm... Trondheim
85. Grasz na jakimś instrumencie ? Na jakim ? Na pianinie
86. Posiadasz jakiś talizman, rzecz, która przynosi Ci szczęście ? tak
87. Masz w sobie zadatki na poetkę ? Napisałaś kiedyś samodzielnie jakiś wiersz ? Podziel się z nami ! Jeżeli jednak nie posiadasz zmysłu artystycznego, w tym punkcie możesz przytoczyc swój ulubiony wierszyk. Napisałam cały tomik wierszy, nie idzie ich tu wszystkich przytoczyć...
88. Lubisz rysować ? Jeśli tak, to co najbardziej. Kiedyś lubiłam, przerysowywałam wszystko, co się dało...
89. W jakim miejscu człowiek przeprowadza najlepsze rozmowy ? Nieważne gdzie, ważne z kim...
90. Najprostsza rzecz na świecie ? zakochiwanie się

91. Najtrudniejsza rzecz na świecie ? chemia!!
FORUM:
92. Kiedy po raz pierwszy wstapiła(e)s na forum Lez?, co Ciebie na nim zatrzymało ? Kiedy mnie kolężanka namówiła I to ona mnie zmusiła do pozostania Ale nie żałuję

93. Co byś chciał zmienić na tym forum ? Może sprowadzić trochę więcej ludzi...
94. Co byś chciał zmienić na stronce FFC ? Jest OK
95. Jakie wydarzenia na forum Łez poruszyły Cię, rozbawiły, zdenerwowały ? Napisz dlaczego ? Jestem jeszcze za krótko, żeby mieć jakieś wspomnienia...
ULUBIONE:
96. aktor - Bruce Willis
97. aktorka - Sandra Bullock
98. rodzaj filmu (dramat, sensacja, komedia) - horro
99. kanał telewizyjny - Sat 1, RTL, RTL !!
100. serial - nie oglądam
101. program telewizyjny - "Akta Zbrodni", "Detektywi sądowi"
102. gazeta - Bravo ,Poppcorn
103. gazetowa ramówka - nawet się im nie przyglądam
104. stacja radiowa - Radio Zet

105. audycja radiowa - listy przebojów
106. dziedzina sportu - skoki narciarskie, futbol, tenis stołowy, koszykówka
107. sportowiec - Sven Hanawald

108. epoka historyczno-literacka - romantyzm i współczesność
109. forma literacka - powieść
110. kamień szlachetny - cyrkonie
111. metal - skand, złoto, platyna
112. jedzonko - słodycze
113. napój - Coca Cola light
114. gra - nie mam
115. dobranocka (bajeczka) - nie oglądam ;P
116. wiersz - "Powitanie i rozłąka" Goethego
117. miesiąc - czerwiec
118. dzień tygodnia - sobota
119. miejsce na ziemi - Berkeley
120. zabawna treść SMS/maila - SMS od przyjaciółki, dotyczący Floriana Liegla... Nie przytoczę ;P
121. kraj - NIEMCY!!!!!!!
122. język - niemiecki ,anglielski
123. dowcip - polityczne
124. strona internetowa - dużo ich... ;P
125. forum - Łez
126. sklep - Empik
127. smak - bardzo słodki, bardzo słony lub bardzo pikantny
128. zapach - perfumy "Escape" "ARDORE"
129. płyta/kaseta - "Nimrod" i "Warning" (albo "Warning" i "Nimrod", obie kocham tak samo) Green Day
130. płyta ŁEZ -"Jesteś jaki Jesteś" "Nie czekaj na jutro"
131. prasa - codzienna
132. widok - z Wieży Mariackiej w Gdańsku
133. rzecz - nie przywiązuję się do nich
134. liczba - 7
135. cyfra - 7
136. litera - L
137. słowo - to imię: "Sigurd" ;P
138. smak lodów - wszystkie ale najlepsze alkoholowe, czekoladowe i toffi
139. guma do żucia - nie żuję
140. słowo - już było ;P
141. zwrot - "Cholera jasna" ;P
142. powiedzenie - "Nice Guys Finish Last" ;P
143. przedmiot szkolny - niemiecki, historia
144. urządzenie - wieża stereo
PREFERENCJE:
145. wieś czy miasto - miasto
146. dżem czy marmoladę - marmoladę
147. masło czy margarynę - masło
148. fantę czy mirindę (bez podtekstów) - mirindę
149. rozmowę przez internet, czy rozmowę przez telefon - rozmowę przez internet
150. Bolka, czy Lolka - Lolka
151. podróż statkiem, czy samolotem - statkiem
152. ksiązę przygodową, czy fantastyczną - przygodową
153. Oczy szeroko zamknięte czy Ostatni na dobranoc

154. lody czekoladowe, czy truskawkowe - czekoladowe
155. angielski, czy niemiecki - angielski
156. kuchnię włoską, czy kuchnię chińską - włoską
157. kubek, czy szklankę (a może filiżankę?) - szklankę
158. mydło, czy żel do kąpieli - żel
159. Harrego Potera, czy Władcę Pierścieni - ani jedno, ani drugie!
160. koleżankę, czy kolegę - koleżankę
161. oranżadę, czy sok - sok
162. rolki, czy rower - rolki
163. bar sałatkowy, czy bar mleczny - bar mleczny
164. komar czy kleszcz - komar
165. sukienka czy spódniczka - sukienka
166. farby czy kredki - kredki
167. aparat cyfrowy czy lustrzanka - aparat cyfrowy
168. myszka czy klawiatura - klawiatura
169. włosy kręcone czy proste - kręcone
170. włosy ciemne czy jasne - ciemne
171. oczy niebieskie czy brązowe - niebieskie
172. okulary czy szkła kontaktowe - szkła kontaktowe
173. film czy serial - film
174. tygodnik czy miesięcznik - tygodnik
175. chleb czy bułka - chleb (razowy!)
176. gołąb czy wróbel - gołąb
177. kung-fu czy aikido - kung-fu
178. dinozaury czy smoki - dinozaury
179. cd czy dvd - CD
180. mp3 czy wav - mp3
181. kura czy jajko - kura
182. czarna porzeczka czy jagoda - jagoda
183. kefir czy jogurt - jogurt
184. Hitler czy Stalin - Hitler
185. długopis czarny czy niebieski - niebieski
186. wróbel czy kanarek - kanarek
187. czytać czy pisać - pisać
188. mówić czy słuchać - i jedno, i drugie...
189. słaby czy silny - silny
190. film czy książka - książka
191. zapomnieć czy pamiętać - zależy co...
192. wesoły czy smutny - wesoły
193. agresywny czy spokojny - spokojny
194. duży czy mały - duży
195. czarne czy białe - czarne
196. zeszyt w linię czy kratkę - w kratkę
197. szklanka soku pomaranczowego czy grejpfrutowego - pomarańczowego
198. pióro czy olówek - długopis ;P
199. czekolada czy wanilia - czekolada z
Wiem że to was przerazi ale nie miałam co robić w wakacje.Bo komp mi się rozwalił;-)

Mam nadzieję że nie macie do mnie za złe że musicie pisać 199 pytań