DANE PODSTAWOWE:
1. Rozmiar buta - 41
2. Preferencje seksualne - hetero
3. Opisz siebie w kilku słowach - nie lubie i nie umiem pisac i mowic o swoich cechach charakteru i wogole o sobie
4. Twoje nawyki - włączanie telewizora zaraz po przyjsciu ze szkoły
5. Jakie cechy Twojego charakteru odpowiadają Ci, a jakie nie ? (Twoje wady i zalety) - ani swoich wad ani zalet wypisac nie potrafie;)
6. Jakie cechy Twojego charakteru odpowiadają innym, a jakie nie ? o to chyba lepiej spytac innych
OGÓLNE:
7. Pierwsza myśl rano ? jak długo spałam
8. O czym myślisz przed zaśnięciem? o tym co chce aby mi sie przysniło
9. Jakie masz zainteresowania pozaburzowe ? ?????
10. Jakie są najbardziej charakterystyczne cechy Twojego charakteru ? kolejne pytanie z cyklu „moje cech charakteru”...

11. Jakie cechy u innych najbardziej cenisz ? szczerośc, wrażliwość, umiejętność słuchania i rozmowy, dobroc, ale nie naiwnosc
12. Jakich cech u innych nie lubisz ? zawiśc, zazdrość, kłamstwo, debilizm
13. Jak się najczęsciej ubierasz ? lubie ciuszki modne, dosc obcisłe. Styl sportowy odpada
14. Najbardziej szalona rzecz, jaką zrobiłaś ? zalezy kto jaka rzecz uwaza za szalona;P
15. Najbardziej szalona rzecz, jaką mogłabyś zrobić ? zajsc w ciaze podczas skoku ze spadochronem z nieznajomym czarnoskórym mężczyznom;P
16. Największe marzenie ? te marzenia się często zmieniaja, ale obecnie to chciałabym polecieć do mojej rodzinki do Kanady i poznac tam jakiegos fajnego chłopa i nigdy nie wrócic do polski:)
17. Co znajduje się na ścianach Twojego pokoju ? plakat i dwa zdjęcia Łez, plakat w antyramie Luisa Figo, Dawida Beckhama i Michała Wiśniewskiego
18. Jaką masz tapetę na pulpicie? Sama nie wiem jak to nazwac...heh, jakas postac z gry komputerowej
19. Motto życiowe ? Żyć tak, aby niczego niczego w życiu nie żałować
20. Co lubisz w swojej szkole/studiach ? przerwy i lekcje religii
21. Gdybyś miała coś kolekcjonować, co byś wybrała ?? kubeczki
22. Sławna osoba, którą spotkałeś/ chciałbyś spotkać ? Spotkałam Ich Troje, Łezki, Kayah, a chciałabym spotkac Svena Hannawalda oraz Victorie i Dawida Beckhamów
23. Z kim chciałabyś spędzić wakacje ? z Orlando Boomem...

24. Ile godzin dziennie/miesięcznie spędzasz w necie ? staram się codziennie siedzieć co najmniej 2 godziny, ale czasami bywa to godzin 5 lub 8
25. Adres do jakiejś ciekawej strony w necie ?
www.lzy.pl ,
www.poison-angel.blog.pl ,
www.diario-di-noe.blog.pl26. Wolisz pisać ręcznie czy na komputerze (opcja nr3: maszyna do pisania) ? recznie
27. Co byś wzięła na bezludną wyspę ? telefon komorkowy i zdjecia najblizczych, znajomych znajomych idoli:)
28. Masz rodzeństwo ? Jak się nazywa / ile ma lat ? brat Rafał, 23 lata
29. Miejsce, które chciałabyś odwiedzić ? Kanada
30. Najcudowniejsze miejsce, gdzie do tej pory byłeś/aś? Chorwacja
31. Liczba (cyfra) której nie lubisz ? 5
32. Kiedy był, a jeśli jeszcze nie było - kiedy planujesz ten swoj "pierwszy raz" ? tego się nie planuje, ale jeśli już cos, to na pewno wtedy gdy znajde odpowiedniego do tego faceta i poczuje się dobrze i bezpiecznie w jego ramionach
33. Ile dzieci chciałabyś mieć w przyszłości i jak miałyby na imie? Albo dziewczynke, albo chłopca i dziewczynke... Chłopiec- Olivier albo Michał. Dziewczynka- Magda albo Emilia
34. Jaka jest według ciebie dopuszczalna różnica wieku pomiędzy partnerami ? nie wiecej niż 15 lat, ale raczej nie jestem za tak duza roznica wieku
35. Kto jest w Twoim życiu najważniejszy? Rodzina i przyjaciele
36. Czy myślisz, że stary człowiek na chwilę przed śmiercią czuje, że dowiedział się tak naprawdę o co chodzi w życiu ? nie sadze
37. Co byś zrobiła gdybyś się teraz dowiedziała, że został Ci tydzień życia ? postarałabym spełnić moje marzenia, przynajmniej te najbardziej prawdopodobne i wykorzystala te kilka dni na maxa
38. Twój sposób na dobrą zabawę. Bawic się w dobrym towarzystwie
39. Co robisz, gdy się nudzisz ? słucham muzyki, oglądam TV, siedze i mysle
40. Jaki znak literacki czy interpunkcyjny najlepiej Ciebie obrazuje (kropka, przecinek, znak zapytania, wykrzyknik, nawias, kreska itp.) każdy w pewnym stopniu
41. Czym sie kierujesz przy dokonywaniu wyborów ? (rozumem/uczuciami) przewaznie nie tym czym powinnam, zawsze odwrotnie;P
42. W której rece i przy którym uchu najczesciej trzymasz telefon ? w prawej ręce przy prawym uchu
43. Pozycja, w której najchetniej zasypiasz ? zwinięta w kłębek na lewym boku
44. Czego teraz słuchasz ? Bajmu
45. Jesteś lewo-, prawo- czy obureczna ? prawo
46. Czy kiedykolwiek byłaś zakochana ? czy tak zakochana to może nie bo to jest numer tylk na raz, ale na pewno bardzo zauroczona;)
47. Co zrobiłabyś, gdyby było to możliwe osobie, której nienawidzisz ? wole nie mowic, aby nie zgrzeszyc;P
48. Gdybyś mogła, co zrobiłabyś osobie, która Cię nie lubi lub nienawidzi ? lubię się mścić, wiec wole nie opisywac, bo to było by zbyt drastyczne;P
49. Na jaki kolor ufarbowałabyś włosy ? czarne, tak jak mam własnie szamponem zrobione, tylko wygladam starzej o jakies 5 lat, albo i wiecej;)
50. Czy lubisz prowadzić samochód ? nie mam prawka
51. Czy chciałabyś mieć prawo do noszenia broni ? chciałabym mieć prawo, bo zawsze to bezpieczniej
52. Czy sex jest dla Ciebie tematem tabu ? nie
53. Co porabiasz rankami, a co wieczorami ? rankami spie w wolne dni, a w roku szkolnym mecze się w budzie, a wieczorami jestem w necie, lub czytam gazetki i oglądam TV
54. Jakie są plusy i minusy życia wirtualnego? (Odpowiedz na podstawie wlasnych doświadczeń) PLUSY: Możesz pogadac cudownych ludzi i rozmawiac z nimi bez ograniczen, łatwiej niż tak na żywo MINUSY: raczej nie będzie ci dane poznac tych wszystkich ludzi i na zawsze zostana tylko kumplami z netu
55. Najmilsze słowa wypowiedziane pod Twoim adresem ? Miło mi gdy ktos mówi ze mnie potrzebuje, ze jestem dla niego wazna. Ciesze się także gdy słysze ze ludzi mowia mi ze jestem dobra, inteligentna i sympatyczna, ale tylko wtedy gdy mowia to szczerze...
56. Najgłupsza/najbardziej zakręcona myśl ? jest ich zby wiele, trudno wybrac
57. Władasz biegle jakiś językiem ? Jeśli tak, to jakim ? Jakie jest najzabawniejsze (najciekawsze) słówko w jezyku, którego się uczysz? Ucze się angielskiego z coraz lepszym skutkiem, a co do zabawnych słówek, to raczej nie kojarze.. no może fakt ze dress po angielsku to sukienka, i czasami się lapie ze o tym zapominam i myle;P
58. Lubisz maskotki? Posiadasz jakiegos pluszaka, do którego jestes bardzo przywiazany? Jeszcze go niedawna spałam zawsze z pluszowym jezykiem, ale już mi przeszło
59. Gdybyś mogła zrobić sobie operacje plastyczna, bądź zmienić coś w swoim wyglądzie, to co by to było? Oj wiele tego by było, wiec może zacze od odjeciu sobie wielu kilogramow, nosie, biuście i ustach...no i może oczy ewentualnie;P
60. Szczęśliwa karta w talii ? Nie ma takiej...
61. Gdybyś mogła nadać sobie jakieś zagraniczne imię, to jakie byś wybrała ? Wenona ostatnio bardzo mi się spodobało
62. Nie obserwowana kąpiesz się nago w morzu. Jak się czujesz ? nie wykompala bym się nago
63. Posiadasz jakąś bliznę (znamię) ? Mam dwie blizy na kolanie po operacji i mala plamke jasno brazowa na brzuchu, po oparzeniu od kawy jak byłam mała:(
64. Jakich ludzi cenisz? Jakie cechy powinna posiadać osoba, by mogła zostać Twoim przyjacielem ? odp. Przy pytaniu 11
65. Jacy ludzie Cię denerwują ? odp. Przy pytaniu 12
66. Z kogo/czego nigdy nie zrezygnujesz ? z miłości i wlasnego zdania
67. Jakich używasz kosmetyków ? (oprócz wody, mydła i pasty do zębów) bardzo wielu, za duzo wymieniania, ale od kosmatykow pielęgnujących do kosmetykow malujących:)
68. Widziałaś kiedyś światełko w tunelu ? Znalazłaś się na skraju życia i śmierci? Nie, ale wiem ze kilka chwil i była bym blisko
69. Gdybyś miała możliwość zadać JEDNO pytanie znanej osobie, to kto to by był i jak brzmiało by pytanko ? mam zbyt duzo pomysłów, nie potrafie się tak od razu zdecdowac
70. Czy jestes tolerancyjna? Uważam, ze w niektórych sprawach az za bardzo
71. Jakim bohaterem kreskowki mogłabyć zostać ? Didy ( z „Laboratorium Dextera”) albo jedna z „Odlotowych agentek”
72. Najmilsze wspomnienie ? Slub kuzynki, a dokładnie poznanie wszystkich wspaniałych ludzi, którzy tam byli oraz zielona szkoła w Chorwacji
73. Najgorsze wspomnienie ? operacja kolana
74. Najwiekszy obciach, jaki Ci się przydarzył ? ciezko powiedziec
75. W co bawiłaś się, jako dziecko, z kolegami na podworku ? w chowanego, albo w owoce-warzywa
76. Lubisz słodycze? Jakie? Kocham Jakie? Lubie, ale nie wszystkie, szczególnie te z kokosami bądź kokosowe, paczki i gofry
77. Czego najbardziej NIE lubisz robić? Uczyc się i siedzieć na nudnych lekcjach, sprzątać i obierac ziemniaki
78. 3 życzenia dla złotej rybki ? Pierwsze: odp. w pytaniu 16 Drugie: skoczyc na bungy Trzecie: poznac bliżej moich idoli, spotkac ich, pogadac, zaprzyjaźnić się:)
79. Kto jest Twoim najwiekszym idolem ? Trudno powiedziec
80. Jakie kwiaty lubisz najbardziej ? Róże
81. Najgorsze, Twoim zdaniem uczucie na świecie ? Bezradnosc
82. Najlepsze, Twoim zdaniem uczucie na świecie ? Miłość i przyjaźń
83. Co najbardziej lubisz w swoim wyglądzie, a czego nie? Cczego nie lubię? Oj, duzo tego... A co lubie: nie ma czegos z czego błabym zadowolona w 100%
84. Jaki wymarzony prezent chciałabyś otrzymac na Gwiazdkę? (Tylko w granicach zdrowego rozsądku). Bilet na konkurs skokow narciarskich w Niemczech, oraz możliwość spotkania z moimi ukochanymi skoczkami, Martinkiem Shmittem, Svenem Hannawaldem, Floriankiem Lieglem i Andim Goldbergerem
85. Grasz na jakimś instrumencie ? Na jakim ? Na żadnym
86. Posiadasz jakiś talizman, rzecz, która przynosi Ci szczęście ? raczej nie
87. Masz w sobie zadatki na poetkę ? Napisałaś kiedyś samodzielnie jakiś wiersz ? Podziel się z nami ! poetka raczej nie bede
88. Lubisz rysować ? Jeśli tak, to co najbardziej. Lubie rysowac, wkonu chodzilam przez dlugi czas na kolko plastyczne:) lubie szczególnie krajobrazy rysowac
89. W jakim miejscu człowiek przeprowadza najlepsze rozmowy ? Nieważne gdzie, ważne z kim...
90. Najprostsza rzecz na świecie ? rozmowa
91. Najtrudniejsza rzecz na świecie ? zrzucenie kilku kilogramow;P
FORUM:
92. Kiedy po raz pierwszy wstapiła(e)s na forum Lez?, co Ciebie na nim zatrzymało ? Zatrzymali mnie na nim wspaniali ludzie, a na forum od czerwca jestem
93. Co byś chciał zmienić na tym forum ? żeby nie było az tak duzo nowych, często beznadziejnych tematow i żeby ludzie nie wpadali tylko na forum po to aby się zarejestrowac i tyle, ale żeby się tez wypowiadali
94. Co byś chciał zmienić na stronce FFC ? wiecej zdjęć!!!
95. Jakie wydarzenia na forum Łez poruszyły Cię, rozbawiły, zdenerwowały ? Napisz dlaczego ? To się jeszcze okarze, na razie to nie były az tak głębokie emocje
ULUBIONE:
96. aktor – Orlando Bloom
97. aktorka - Sandra Bullock
98. rodzaj filmu (dramat, sensacja, komedia) - horror
99. kanał telewizyjny – TVN, MTV, Viva
100. serial – Na wspólnej
101. program telewizyjny – nie mam
102. gazeta - Bravo ,Bravo Sport, Filipinka
103. gazetowa ramówka – nie zwracam na nie uwagi
104. stacja radiowa - Esska
105. audycja radiowa - listy przebojów
106. dziedzina sportu - skoki narciarskie, piłka nożna
107. sportowiec - Sven Hanawald!!!!!!!!!!!!!!!!! David Beckham, Luis Figo, Martin Shmitt, Florian Liegl
108. epoka historyczno-literacka - renesans
109. forma literacka - powieść
110. kamień szlachetny – nie mam
111. metal – platyna, srebro
112. jedzonko – jest kilka które lubie, ale jednego ulubionego nie mam
113. napój - Coca Cola light , sok pomarańczowy, Red Bull
114. gra - nie mam
115. dobranocka (bajeczka) - nie oglądam ;P
116. wiersz –nie przepadam za wierszami
117. miesiąc - lipiec
118. dzień tygodnia - sobota
119. miejsce na ziemi – nie ważne miejsce, ważne z jakimi ludzmi
120. zabawna treść SMS/maila – nie kojarze
121. kraj – Niemcy, Kanada
122. język – Francuzki, anglielski
123. dowcip – o blondynkach
124. strona internetowa – Łez, oraz blogi moich znajomych
125. forum - Łez
126. sklep – Real i Savia
127. smak - słodki lub bardzo pikantny
128. zapach - Celebre
129. płyta/kaseta – AD.4 Ich Troje, z Eurowizji
130. płyta ŁEZ -"WZZS" "NCNJ"
131. prasa – cos już chyba o tym było w pyt.102
132. widok – nie mam
133. rzecz – kolczyki srebrne koła
134. liczba - 13
135. cyfra - 7
136. litera – nie mam
137. słowo - kocham
138. smak lodów – adwokat, rum z rodzynkami, bakaliowe, bananowe
139. guma do żucia – Orbit White
140. słowo - już było ;P
141. zwrot - kurde
142. powiedzenie – nie mam
143. przedmiot szkolny – przerwa i religia
144. urządzenie - komputer
PREFERENCJE:
145. wieś czy miasto - miasto
146. dżem czy marmoladę - marmoladę
147. masło czy margarynę - masło
148. fantę czy mirindę (bez podtekstów) - fanta
149. rozmowę przez internet, czy rozmowę przez telefon - rozmowę przez internet
150. Bolka, czy Lolka - Lolka
151. podróż statkiem, czy samolotem - samolotem
152. ksiązę przygodową, czy fantastyczną - fantastyczna
153. Oczy szeroko zamknięte czy Ostatni na dobranoc

– Oczy szeroko zamkniete
154. lody czekoladowe, czy truskawkowe - czekoladowe
155. angielski, czy niemiecki - angielski
156. kuchnię włoską, czy kuchnię chińską - chinska
157. kubek, czy szklankę (a może filiżankę?) - kubek
158. mydło, czy żel do kąpieli - żel
159. Harrego Potera, czy Władcę Pierścieni – oba, ale tylko film
160. koleżankę, czy kolegę – zalezy w jakim celu;P
161. oranżadę, czy sok - sok
162. rolki, czy rower - rower
163. bar sałatkowy, czy bar mleczny - bar salatkowy
164. komar czy kleszcz - komar
165. sukienka czy spódniczka - spodniczka
166. farby czy kredki - kredki
167. aparat cyfrowy czy lustrzanka - aparat cyfrowy
168. myszka czy klawiatura - klawiatura
169. włosy kręcone czy proste - proste
170. włosy ciemne czy jasne - ciemne
171. oczy niebieskie czy brązowe - niebieskie
172. okulary czy szkła kontaktowe - szkła kontaktowe
173. film czy serial - film
174. tygodnik czy miesięcznik - miesiecznik
175. chleb czy bułka - bułka
176. gołąb czy wróbel - wrobel
177. kung-fu czy aikido - kung-fu
178. dinozaury czy smoki - smoki
179. cd czy dvd - CD
180. mp3 czy wav - mp3
181. kura czy jajko - jajko
182. czarna porzeczka czy jagoda - jagoda
183. kefir czy jogurt - jogurt
184. Hitler czy Stalin - Hitler
185. długopis czarny czy niebieski - czarny
186. wróbel czy kanarek - kanarek
187. czytać czy pisać - czytac
188. mówić czy słuchać - mówic
189. słaby czy silny - silny
190. film czy książka - film
191. zapomnieć czy pamiętać - zależy co...
192. wesoły czy smutny – zalezy w jakiej sytuacji
193. agresywny czy spokojny - spokojny
194. duży czy mały - duży
195. czarne czy białe - czarne
196. zeszyt w linię czy kratkę - w kratkę
197. szklanka soku pomaranczowego czy grejpfrutowego - pomarańczowego
198. pióro czy olówek - ołówek
199. czekolada czy wanilia - czekolada
Więc żeby uczucie trwało, trzeba zgodzić się na niepewność, wypłynąć na niebezpieczne wody, tam gdzie posuwa się do przodu tylko ten, kto ufa...