ŁZY CZY KASIA KOWALSKA
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- kathleen_kelly
- po prostu ja
slabo.... naprawde ludzie nie macie co robic na tym forum, tylko psy na sobie wieszac? dobra, Adas zrobi czasem blad ortograficzny, no i co z tego??? Zabijcie go za to. No bo przeciez jak tak mozna!!! Ja Adama cenie za texty, muzyke, za sile, wytrwalosc , a reszte mam gdzies. Dla mnie moze pisac jak chce, wygladac jak chce, i w ogole robic co chce. A co do Mastera, to lekko zalosne wydaje mi sie zmienianie swojego posta po tym, jak zostanie on juz skomentowany. Miodek - kretyn... komentarz wydaje mi sie niepotrzebny, a do Miodka to Masterowi wieeeeeeeele brakuje. Miodek tak nie bluzga, a przede wszystkim nie udaje, ze czegos nie powiedzial. co do Rosza i Sylwii to tez sie slabo robi. Pobijcie sie moze... poza tym widze, ze macie powod zeby sie klucic, i obrazac wzajemnie. Rosz, moze masz Sylwie za zero, Twoja rzecz, chociaz nie rozumiem dlaczego, i nie wnikam, ale elementarne zasady kultury kaza napisac imie z duzej litery. Bo pisanie mala litera wydaje mi sie malo znaczace. Kurde, koncze, bo zaczynam jak ONZ 

- kathleen_kelly
- Ewelina(Ewka)
- Ewelina(Ewka)
- Paula_Jestem
- Członek FFC
Masker- jeśli hodzi o błendy ortograficzne to bendem ih sobie robić tyle ile zehce i nikt nie ma prawa mi nic powiedzieć (oprócz mojej polonistki) wienc nierozumiem tego ze czepiasz siem Adasia ze zrobił jeden błond!to jest głupie! a jeśli ci siem nie podoba zespół to nie przychodź tutaj i nieobrażaj Go ani jego Fanów bo nie jesteśmy tu po to aby sie kłucić i wysłuhiwać takich jak ty. rozumiem rze masz swoje upodobania jesli hodzi o muze ale nie obrarzaj przy tym naszej!
"Dzień jak codzień a wszystko zmienił"