Dolny Śląsk
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Ja-samotna
- Kontaktowanie:
zastanowilam sie i jesli chcesz moge ci to wyjasnic.
nie przejmuj sie, ludzie nie rozumieja niektorych rzeczy, ja nie rozumiem fizyki
no wiec chodzilo mi o to, ze:
1. co bylo pierwsze, jajko czy kura??
no wiec, kura nie mogla tak o sobie byc duza, musiala sie wykluc z jajka, no ale kto to jajko zniosl???????????
2. jak bede wiedziala, ze pojade ustale gdzie, ale co mi po tym, ze bede wiedziala, ze pojade jesli nie bedzie ustalone spotkanie?
No ale w sumie nie moge sie umowic gdzies i wszytskim mowic ze przyjade, jesli nie bede miala jak dojechac...
hm... chyba juz wyjasnilam...
nie przejmuj sie, ludzie nie rozumieja niektorych rzeczy, ja nie rozumiem fizyki

no wiec chodzilo mi o to, ze:
1. co bylo pierwsze, jajko czy kura??
no wiec, kura nie mogla tak o sobie byc duza, musiala sie wykluc z jajka, no ale kto to jajko zniosl???????????
2. jak bede wiedziala, ze pojade ustale gdzie, ale co mi po tym, ze bede wiedziala, ze pojade jesli nie bedzie ustalone spotkanie?
No ale w sumie nie moge sie umowic gdzies i wszytskim mowic ze przyjade, jesli nie bede miala jak dojechac...
hm... chyba juz wyjasnilam...

Żebyś wiedziała czy pojedziesz musisz znać miejsce. Co z tego, że najpierw - załóżmy, że rodzice - powiedzą, że możesz jechać, ale kiedy dowiedzą się, że zlot jest na drugim końcu Polski to chyba raczej Cię nie puszczą... Przecież najpierw musisz im przedstawić miejsce do którego chcesz pojechać, dopiero potem oni zastanawiają się czy to aby nie za daleko..
Inaczej przedstawić tego nie umiałam, wydawało mi się to po prostu oczywiste
Dalsza dyskusja nie ma sensu. Dziękuje
Inaczej przedstawić tego nie umiałam, wydawało mi się to po prostu oczywiste

- Ja-samotna
- Kontaktowanie:
- Ja-samotna
- Kontaktowanie:
- Paula_Jestem
- Członek FFC
- Ja-samotna
- Kontaktowanie: