Czy tylko nastolatki słuchają "Łez" ???
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Małgorzata
- Członek FFC
- Małgorzata
- Członek FFC
- Małgorzata
- Członek FFC
Tak czytam i czytam i wydaje mi się, że chyba troszeczkę zeszliśmy z tematu. Za bardzo nie wiem co księża (oprócz tych słuchających Łez naturalnie) i ich sprawy mają do muzyki Łez. Zupełnie was nie rozumiem. Nie dość że nie wypowiadacie się na temat, to jeszcze wprowadzacie jakieś uogólnienia i mam wrażenie, że wypowiadacie się w ten sposób o duchownych zna podstawie jakiś tam pojedyńczych, niekorzystnych doświadczeń. Nie chcę tutaj nikogo bronić, ani usprawiedliwiać (bo róznie to w życiu bywa) ale niedobrze mi się robi jak czytam takie "jazdy" na ludzi na podstawie uogólnień. Tak, tak to jest tak samo jak z ocenianieniem kogoś po wyglądzie - małostkowe i obrzydliwe. Wsród księży można spotkać ludzi naprawdę w porządku. Życzę wam abyście kogoś takiego spotkali na swojej drodze. Pozdrawiam.
PS. Może jak sobie chcecie sobie "opowiadać" o księżach załóżcie sobie własny temacik ???????????
PS. Może jak sobie chcecie sobie "opowiadać" o księżach załóżcie sobie własny temacik ???????????
sara pisze:wrrr??
Dave ma racje. Temat jest o nastolatkach i Łzach a nie o księżach. Później narzekasz na bałagan na forum...
Ale jak widać, wszystko co można powiedzieć o nastolatkach i Łzach zostało powiedziane.. To dlaczego by nie pisać o tym, co wynikło właśnie Z tematu o nastolatkach i Łzach?

PS. "wrrr" to WRRR