Gdzie Was szukać, oczekiwać, wyglądać.....??
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Emanuelnoire
- Kontaktowanie:
Mam prosbe jesli ktos ogladal Polsat i slyszal ten hymn to poprosze o linka do niego - mp3
<prosi>
<prosi>
http://feelilzy.bloog.pl - zapraszam!!:)
- Z.U.-Oliwia
- Kontaktowanie:
Kompletnie nie rozumiem takiego 'show' na takich 'imprezach'.
Tekst 'hymnu', to kompletna porażka. Mi by było wstyd śpiewac coś takiego.
A występ Markowskiej-najbardziej mnie śmieszył i załamał chłopak wczuwający się w rolę piosenkarza i to, że 'śpeiwał' z playbacku głosem Markowskiego.
Tekst 'hymnu', to kompletna porażka. Mi by było wstyd śpiewac coś takiego.
A występ Markowskiej-najbardziej mnie śmieszył i załamał chłopak wczuwający się w rolę piosenkarza i to, że 'śpeiwał' z playbacku głosem Markowskiego.
[."Kochać z całych sił, rodzić się co dnia, ja pragnę".]
- wampirek999
- Członek FFC
- moniczka-s14
- Członek FFC
Nie oglądałem tego w TV. Posłuchałem teraz mp3. Nie podobają mi się takie teksty - wymuszone na jakąś okazję. Melodia fajna. Anię słychać bardzo wyraźnie w refrenie. To plus. Jej charakterystyczny głos, według mnie, jest bardziej słyszalny w refrenie niż np. Gadowskiego 

Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
- __daria__a
- Kontaktowanie:
Macie rację.To playback szwankował i to wyraźnie.Było tak nie tylko podczas hymnu,ale i występu choćby Papa dance.
Qeens były.
Żenua,więc bez komentarza.
Jeśli chodzi o Patrycję,to w pierwszej chwili moja reakcja była taka,jak Wasza.Natomiast dopiero później,podczas krótkiej rozmowy z Patrycją dowiedziałyśmy się,że oni przygotowali piosenkę w wersji,w której w duecie z Patrycją śpiewa Marcin. Organizatorzy i realizatorzy zalecieli sobie w kulki i puścili zwykłą wersję,co niesamowicie rozsierdziło Patrycję.Miała dziewczyna rację,bo skąd ludzie mogą wiedzieć,jak było?Formułują sądy na podstawie efektu końcowego.
Jeśli chodzi o Anię i jej występ,to rzeczywiście ślicznie wyglądała.Fryzura,spodnie,makijaż i detale.Naprawdę na piątkę.
Niezbyt dokładnie słyszałyśmy hymn,więc nie mogę zbyt wiele powiedzieć.Na pewno Ania pokazała swoje umiejętności ruchu scenicznego,bo zwrócić na siebie uwagę i utrzymać jakikolwiek kontakt z publiką w takim obiekcie jest niemal sztuką.
Za to rozbroiła nas Anna sędziująca konkurs wsadów
Wszyskie tabliczki w górze machały w pewnym momencie:).
Qeens były.

Jeśli chodzi o Patrycję,to w pierwszej chwili moja reakcja była taka,jak Wasza.Natomiast dopiero później,podczas krótkiej rozmowy z Patrycją dowiedziałyśmy się,że oni przygotowali piosenkę w wersji,w której w duecie z Patrycją śpiewa Marcin. Organizatorzy i realizatorzy zalecieli sobie w kulki i puścili zwykłą wersję,co niesamowicie rozsierdziło Patrycję.Miała dziewczyna rację,bo skąd ludzie mogą wiedzieć,jak było?Formułują sądy na podstawie efektu końcowego.
Jeśli chodzi o Anię i jej występ,to rzeczywiście ślicznie wyglądała.Fryzura,spodnie,makijaż i detale.Naprawdę na piątkę.
Niezbyt dokładnie słyszałyśmy hymn,więc nie mogę zbyt wiele powiedzieć.Na pewno Ania pokazała swoje umiejętności ruchu scenicznego,bo zwrócić na siebie uwagę i utrzymać jakikolwiek kontakt z publiką w takim obiekcie jest niemal sztuką.
Za to rozbroiła nas Anna sędziująca konkurs wsadów

Ostatnio zmieniony 03 mar 2007, 21:52 przez __daria__a, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sabina_ot_tak
- Kontaktowanie:
- Sabina_ot_tak
- Kontaktowanie: