Ten podział na 1A i 1B bez sensu jak dla mnie ;> Po co dwa razy grać tę samą piosenkę ;>
No i bez sensu też to głosowanie, aby ktoś wystąpił jeszcze raz ;> Dziwne, że soliści Rubika dopiero na końcu grali i jakimś cudem dostali najwięcej głosów ;>
Co do reszty występów, to podobał mi się bardzo występ Myslovitz, szczególnie "Peggy Brown" - wersja koncertowa jest bardzo fajna

Maria Peszek dała dosyć oryginalne widowisko;P Szczególnie ciekawie brzmiał w jej wykonaniu przebój Gosi Andrzejewicz ;D Blog 27 - nie cierpię tej dziewczyny ;P Nowa piosenka Rubika - kolejny materiał na przebój, bardzo podobne do poprzednich hitów;>
Natomiast jeśli chodzi o nowy kawałek Dody, to wydaje mi się, że to będzie przebój, bo ta piosenka ma wszystkie cechy przeboju

Tekst jest beznadziejny, ale muzycznie ta piosenka wcale nie jest taka zła, mimo że schematyczna

Doda chyba pomyliła stroje, bo strój z "Katharsis" bardziej pasował do "Szansy" i odwrotnie

No i Dody głos chyba trochę szwankował;> To nie pierwszy raz, gdy śpiewa na żywo i nie wiem dlaczego tak się dzieje, bo zarzucić jej, że nie ma głosu nie można, więc nie wiem o co chodzi ;P
A dziś TRENDY. O wygraną będzie walczyć 6 wykonawców - Afromental, Bracia, Kashmir, Losza Vera, Maciej Silski i 96 Project. Oczywiście trzymam kciuki za Maćka (nie tylko ze względu na to, że jest ze Szczecina ;P)