I co jeszcze?????
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- __daria__a
- Kontaktowanie:
- mloda.jg
- Członek FFC
- Kontaktowanie:
Nemo pisze:"Na krawędzi" i "Czas komety" były puszczane w radiu? Nawet nie wiedziałem o tym
Często słyszałam Clostera o różnych porach kiedy słuchaczy jest mniej ale ostatnio usłyszałam Czas Komety na Trójce oczywiście w srodku dnia między 14 a 15

"... Kochaj całym sercem wszystkich ludzi,
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."
Wrócę do dyskusji na temat płyty aurum.
Moje ulubione utwory
1. Złoty (dla mnie mistrzostwo)
2. Dwie połowy
3. Na nic to
4. Ogród półcieni
5. 12 dni
6. Królewna z czekolady
Nie jestem w stanie słuchać Deja vu, Nie tylko gra (staram się jak najszybciej przełączać tę piosenkę, ale zawsze poleci kilka sekund i później cały dzień mam w głowie motyw śpiewany przez Adama i szlag mnie trafia), Vendetta i w sumie Nocarz.
Moje ulubione utwory
2. Dwie połowy
3. Na nic to
4. Ogród półcieni
5. 12 dni
6. Królewna z czekolady
Nie jestem w stanie słuchać Deja vu, Nie tylko gra (staram się jak najszybciej przełączać tę piosenkę, ale zawsze poleci kilka sekund i później cały dzień mam w głowie motyw śpiewany przez Adama i szlag mnie trafia), Vendetta i w sumie Nocarz.
jesoos pisze:z innej mańki
płyta Lady Gaga nie była promowana utworem Paparazzi prawda?
Teraz jest

Asiuncia pisze:Wrócę do dyskusji na temat płyty aurum.
Moje ulubione utwory
Bardzo lubię słuchać tego kawałka

Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
-
Nemo pisze:Asiuncia pisze:Wrócę do dyskusji na temat płyty aurum.
Moje ulubione utwory
Bardzo lubię słuchać tego kawałka
A już myślałam, że tak wspaniały utwór nie został doceniony przez nikogo z FFC.
Najwięcej ludzi zachwyca się Matka i Ogrodem. [owszem, bardzo dobre utwory] Wydaje mi się, że jest to spowodowane faktem, iż od ponad roku grane są na koncertach i ludzie się z nimi "oswoili". Złoty chyba nie był często grany? Czy ja przeoczyłam?
Nie jestem stałym bywalcem koncertów Closterkeller, ale z tego co czytałem na ich forum, to zarówno "Matka", "Ogród półcieni", jak i "Złoty" były grane na koncertach od dawna. "Złoty" na pewno już od 2007 roku, bo na youtube jest nawet filmik z Abracadabry 2007 z tym kawałkiem 

-
-
-
-
Nemo pisze:Nie jestem stałym bywalcem koncertów Closterkeller, ale z tego co czytałem na ich forum, to zarówno "Matka", "Ogród półcieni", jak i "Złoty" były grane na koncertach od dawna. "Złoty" na pewno już od 2007 roku, bo na youtube jest nawet filmik z Abracadabry 2007 z tym kawałkiem
Wiem, że był grany na AGT08, choć sama go nie pamiętam...
Dzia Nemo, już nie śmięcę

PS. teledysk do Paparazzi wydano gdzieś w maju. ja sama uwielbiam tą piosenkę, moja ulubiona Lady Gagi. W ogóle jak się dowiedziałam, że wyszedł do niej teledysk byłam wniebowzięta

Asiuncia pisze: ja sama uwielbiam tą piosenkę, moja ulubiona Lady Gagi.
no własnie. poznałem za sprawą genialnego Marcina Majewskiego, co mnie skłonilo żeby poznać materiał z The Fame, i pytam bo mnie dręczy dlaczego płyta z tak ładną piosenką była promowana najpierw czymś takim jak Poker Face.. naiwne pytania ;)
You know you got it when you're having fun,
And the rock n rolls shaking you under the sun,
You scream and you shout this is what it's all about,
It's the only way.
It's the only way.
jesoos pisze:Asiuncia pisze: ja sama uwielbiam tą piosenkę, moja ulubiona Lady Gagi.
no własnie. poznałem za sprawą genialnego Marcina Majewskiego, co mnie skłonilo żeby poznać materiał z The Fame, i pytam bo mnie dręczy dlaczego płyta z tak ładną piosenką była promowana najpierw czymś takim jak Poker Face.. naiwne pytania
Pierwszym singlem było Just Dance. Dopiero drugim Poker Face. Paparazzi jest przeMEGAboskie, ale przecież Poker Face też było spoko

Teledyk do "Paparazzi" jest zajebisty 
A płyta była promowana aż sześcioma kawałkami (o ile się nie mylę) -"Just Dance", "LoveGame", "Paparazzi", "Beautiful Dirty Rich", "Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)" i "Poker Face"

A płyta była promowana aż sześcioma kawałkami (o ile się nie mylę) -"Just Dance", "LoveGame", "Paparazzi", "Beautiful Dirty Rich", "Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)" i "Poker Face"

-
-
-
-
Asiuncia pisze:Pierwszym singlem było Just Dance. Dopiero drugim Poker Face. Paparazzi jest przeMEGAboskie, ale przecież Poker Face też było spoko :)
ujme to tak: Poker Face nie powalił mnie. typowa eskowa łupanka i okrutny modulator na wokalu (jak sie potem okazało bardzo ślicznym -dlatego okrutny) przez co nie zwróciłem uwagi na ten materiał. Dopiero jak poznałem Paparazzi to szok... dlatego żałuje ze nie usłyszałem najpierw P. ...
generalnie The Fame jest bardzo fajną płytą dance. tylko nieco da długą ;)
You know you got it when you're having fun,
It's the only way.
It's the only way.
Nemo pisze:Teledyk do "Paparazzi" jest zajebisty![]()
wyje*any w kosmos!!!!!!!
Nemo pisze:A płyta była promowana aż sześcioma kawałkami (o ile się nie mylę) -"Just Dance", "LoveGame", "Paparazzi", "Beautiful Dirty Rich", "Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)" i "Poker Face"
inna kolejność.
Przeoczyłam "Beautiful dirty rich" w ogóle nie kojarze tej piosenki

a co do Poker Face, bardzo wpadająca w ucho i pamiętam, że ciagle katowałam ją w pracy. Generalnie pracę wspominam bardzo źle, więc na chwilę obecną, jesli leci gdzies PF to przełączam ^__*