Hey.
Pozdrowienia dla FFC i sympatyków zespołu Łzy.
Koncert Łez z okazji otwarcia klubu „IBIZA” Kielcach był bardzo udany.
Niewielu było gości tej nocy na koncercie w klubie „Ibiza” , ale można śmialo powiedzieć ,że nie o ilość osób tu chodzi lecz o atmosferę. A atmosferę rozkręcało oczywiście FFC. W sumie gdyby policzyć tylko członków FFC na koncercie w klubie IBIZA plus członków zespołu Łzy oraz Panów z ochrony klubu - to była to większa liczba niż pozostałych gości, którzy bawili się właśnie tego wieczoru. Aha nie liczyłem jeszcze seksownych barmanek i obsługi szatni bo wtedy liczba gości i osługi klubu wyrównałaby się.
W całym mieście Kielce nie było żadnego plakatu promującego otwarcie nowego klubu i koncertu Łez z wyjątkiem 2 plakatów przyklejonych na wewnętrznej stronie drzwi klubu „Ibiza”, ale żeby w jakiś sposób można było je zobaczyć , trzeba było wpierw wejść do tego klubu i otworzyć drzwi. A sam wieczór był magiczny. Koncert można , by powiedzieć na indywidualne zamówienie dla FFC , później spotkanie z zespołem i FFC na urodzinach naszych bliźniaczek.
Dziękuję bardzo Magdzi i Kasi za to , że zaprosiły mnie na swoje urodziny i za poczęstunek tortem urodzinowym. To był uroczy i wspaniały wieczór, jesteście cudowne siostrzyczki.
Dziękuję również pozostałym członkom FFC i zespołowi , Maćkowi , Ani i innym osobom za wspólne spotkanie tego wieczoru.

Życie to kilka chwil które warto przeżyć.