Radom.
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
-
"Śmiech rozstąpi zło,dosyć płaczu"
-----------------------------------------
https://www.facebook.com/Liluska93
-----------------------------------------
https://www.facebook.com/Liluska93
-
-
-
-
- EfektMotyla
- Kontaktowanie:
Pisze teraz, bo kilka dni byłam odcięta od świata wirtualnego.
Koncert w Radomiu sam w sobie był b.pozytywny, jednak nie jestem osobiście zwolenniczką koncertów w dyskotece (uraz po Ostrowie Wielkopolskim). Zanim ludzie się rozruszają, to jak się już rozruszają to tańczą w parach przy "Anastazji"
i takie tam, no ale cóż..
Ogólnie track lista, którą przedstawię wieczorem podobała mi się, była zbliżona do tej z Pszowa. Cieszę się jednak, że wypadł "Łabędź" bo przecież ta piosenka jest perełką i nie powinna być grana na zwykłych koncertach. Trochę mi jest szkoda, ale zarazem nie "Gdy na Was patrze". Bo z jednej strony to też wielki rarytas i jeśli będzie grana na każdym koncercie to stanie się pospolita, ale z drugiej strony ja ją uwielbiam i lubię kiedy mogę nacieszyć swoje uszy taką dawką muzyki. Było też moje ukochane "Czekam tyle dni czekam", szkoda że wersja skrócona, "Sex on fire" i "Ace of spades".
Ogólnie Sara wokalnie robi z koncertu na koncert wielkie postępy. Muszę przyznać, że kilkakrotnie miałam ciarki na ciele.
Podziękowania:
Dla Sary, chłopaków i techniki za koncert i imprezę po. :*
Dla Wioli i Martyny za wspólną zabawę, pomoc i w ogóle jak zwykle za wszystko. :*
Dla Roberta jak zwykle za wspólną podróż i wszelakie rozmowy. :*
Ps.Jak będziecie cierpliwi to może zrobię Wam niespodziankę.
A zapomniałabym "Ludzka stonoga 2" rządzi. \m/
Koncert w Radomiu sam w sobie był b.pozytywny, jednak nie jestem osobiście zwolenniczką koncertów w dyskotece (uraz po Ostrowie Wielkopolskim). Zanim ludzie się rozruszają, to jak się już rozruszają to tańczą w parach przy "Anastazji"

Ogólnie track lista, którą przedstawię wieczorem podobała mi się, była zbliżona do tej z Pszowa. Cieszę się jednak, że wypadł "Łabędź" bo przecież ta piosenka jest perełką i nie powinna być grana na zwykłych koncertach. Trochę mi jest szkoda, ale zarazem nie "Gdy na Was patrze". Bo z jednej strony to też wielki rarytas i jeśli będzie grana na każdym koncercie to stanie się pospolita, ale z drugiej strony ja ją uwielbiam i lubię kiedy mogę nacieszyć swoje uszy taką dawką muzyki. Było też moje ukochane "Czekam tyle dni czekam", szkoda że wersja skrócona, "Sex on fire" i "Ace of spades".

Ogólnie Sara wokalnie robi z koncertu na koncert wielkie postępy. Muszę przyznać, że kilkakrotnie miałam ciarki na ciele.

Podziękowania:
Dla Sary, chłopaków i techniki za koncert i imprezę po. :*
Dla Wioli i Martyny za wspólną zabawę, pomoc i w ogóle jak zwykle za wszystko. :*
Dla Roberta jak zwykle za wspólną podróż i wszelakie rozmowy. :*
Ps.Jak będziecie cierpliwi to może zrobię Wam niespodziankę.

A zapomniałabym "Ludzka stonoga 2" rządzi. \m/

-
-
-
-