Studia.
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Re: Studia.
Najważniejsze żeby iśc w tym kierunku, który nas kręci wtedy studia nie będą męką do odbębnienia tylko przyjemnością i super doświadczeniem każdego dnia! Świetnie się też sprawdzają wszelkie kursy, dają nam możliwość zdobycia wiedzy w pigułce
Super! Powodzenia! 

Męczy Cię trądzik? Spróbuj:
bezerekcji.pl/czytelnia-zdrowia/czerwona-twarz-dyskomfort-zycia/.
bezerekcji.pl/czytelnia-zdrowia/czerwona-twarz-dyskomfort-zycia/.
- Karolina89
Teraz poszłam na drugi kierunek, jest nim grafika. Potrafię rysować i kocham to robić.
zastanawiam się nad tym czy nie zacząć studiować prawa, czy według was jest to jeszcze dzisiaj opłacalne?
ja studiuję prawo i jestem bardzo zadowolony, w przyszłości mam zamiar zostać dobrym adwokatem
Ja chciałbym wybrać się na psychologie ale jeszcze zobaczymy 

- haneczka888
matmę! teraz rozkminiam tablica karnaugha i zastanawiam się dlaczego wybrałam ten kierunek
Nie no żartuję, polecam!

Ja psychologię
Bardzo fajny kierunek ale dość trudno się dostać. Ja miałam to szczescie ze weszłam z listy rezerwowej bo ktoś zrezygnował 

Badanie stanu cebulek włosów pomoże w walce z wypadaniem włosów. Przeczytaj o zabiegu tutaj https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/trichogram-badanie-wlosow/
Ciekawe co wyszło z tych przyszłościowch planów studiów dziewczyn z roku 2004. Miło mi się zrobiło jak to czytałem, prawie jak wehikuł czasu, masa wspomnień.
Nie stać mnie było na studia zaoczne, a na dziennie się nie dostałem. Teraz trochę żałuję. Mam dobrą pracę, niby jestem zadowolony, ale nie będę ukrywać - czuję się trochę gorszy z powodu braku wyższego wykształcenia. Niby zawsze mogę to nadrobić, ale teraz nie mam czasu ani ochoty.
Ja studiowałam zarządzanie i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru.
- Krzysztof_Ma
Obecnie najlepiej iść na medycynę