Smartwatch
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Odwykowy398
Re: Smartwatch
Fajna sprawa, może Ci pomóc w odbieraniu + w podstawowych czynnościach których to właśnie używa się najczęściej - w praktyce nic się nie zmienia bo i tak każdy z nas zazwyczaj nosi zegarek prawda ... ? 

jak dla mnie niepotrzebny gadzet ...
jesli bylby to zegarek z karta sim , dzięki czemu można by było wziasc go zamiast telefonu i odbierać polaczenia to może tak ..
wszytsko zależy od jego możliwości i od Twoich potrzeb
jesli bylby to zegarek z karta sim , dzięki czemu można by było wziasc go zamiast telefonu i odbierać polaczenia to może tak ..
wszytsko zależy od jego możliwości i od Twoich potrzeb
rewelacyjny wynalazek,
ja nie postrafie się bez mojego obejść , jest dla mnie rownie wazny jak telefon,
przed wyborem zastanow się czego potrzebujesz bo smatwatche potrafie mieć rozne opcje
ja nie postrafie się bez mojego obejść , jest dla mnie rownie wazny jak telefon,
przed wyborem zastanow się czego potrzebujesz bo smatwatche potrafie mieć rozne opcje
- karelek454
Nie lubię takich zegarków.
_________
dziennikwschodni.pl/artykuly-sponsorowane/czym-jest-i-jak-dziala-platforma-handlowa-forex,n,1000213614.html
_________
dziennikwschodni.pl/artykuly-sponsorowane/czym-jest-i-jak-dziala-platforma-handlowa-forex,n,1000213614.html
jaki smartwatch według was jest najlepszy? ten od apple jest ok?
a czy ktoś z Was kupował dla dziecka te specjalne z lokalizacją GPS?
Posiadam, korzystam, jedyne co to uciążliwe jest ładowanie
- KrzyKrzysztof_
Ja nigdy nie korzystałem ze smartwatcha 

Za nie długo na pewno sobie kupię takiego smartwatcha. Uważam że nic lepszego w swoim życiu spotkać na pewno nie można.
Ja jestem straszną gadżeciarą i lubię mieć do dyspozycji różne nowinki techniczne. Staram się być zawsze w tym temacie na bieżąco. Może polecacie jakieś blogi o tematyce związanej z technologiami?
Chciałbym sobie kupić smartwatch, ale takiego sportowego, który będzie mi towarzyszył podczas biegania