Łzy koncertowo...........
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- anka, ot tak
A CO MYSLICIE O PRZEBIERANKACH ANI PODCZAS KONCERTU
PIERWSZY RAZ ZOBACZYŁEM TO NA KONCERCI W JAWORZNIE..I MOJE ZDANIE JEST TAKIE, ŻE PRZEBIERANKI BARDZIEJ PASUJĄ DO GWIAZDY TUPU BRITNEY SPEARS (I PODOBNYCH), NIŻ DO WOKALISTKI ZESPOŁU ROCKOWEGO...ALE TO TYLKO MOJA SKROMNA OPINIA, BO WOLAŁBYM ANIĘ UJRZEC W GLANACH NA SCENIE...

"Zanim jednak mnie potępisz - stań przed lustrem, popatrz w siebie - i zastanów się przez chwile, czy nie jestem cząstką Ciebie.."
- Cień Anioła
- Członek FFC
Łukaszo pisze:.I MOJE ZDANIE JEST TAKIE, ŻE PRZEBIERANKI BARDZIEJ PASUJĄ DO GWIAZDY TUPU BRITNEY SPEARS (I PODOBNYCH), NIŻ DO WOKALISTKI ZESPOŁU ROCKOWEGO...ALE TO TYLKO MOJA SKROMNA OPINIA, BO WOLAŁBYM ANIĘ UJRZEC W GLANACH NA SCENIE...
Taaa. Tez zauwazylem to w Jaworznie i nie podoba mi sie cos takiego

MARTYNKA pisze:Pociesz sie mi sie to tez nie podobaMoniczka pisze:A mi się niepodoba jak Ania,ubiera bojówki i do tego szpilki...Bleeeeee
A ja muszę powiedzieć, że mi się to podoba... Ania ma swój styl... I nie obchodzi ją, co inni o tym myślą.... Zresztą tyle razy już pisalam, że najważniejsze jest to, jak śpewa, a nie jak wygląda...

- Cień Anioła
- Członek FFC
Iwona Bielawa pisze:MARTYNKA pisze:Pociesz sie mi sie to tez nie podobaMoniczka pisze:A mi się niepodoba jak Ania,ubiera bojówki i do tego szpilki...Bleeeeee
A ja muszę powiedzieć, że mi się to podoba... Ania ma swój styl... I nie obchodzi ją, co inni o tym myślą.... Zresztą tyle razy już pisalam, że najważniejsze jest to, jak śpewa, a nie jak wygląda...
W tym momencie kojarzy mi się Kylie Minogue (nie wiem jak sie pisze

- Paula_Jestem
- Członek FFC
Kajo pisze:Łukaszo pisze:.I MOJE ZDANIE JEST TAKIE, ŻE PRZEBIERANKI BARDZIEJ PASUJĄ DO GWIAZDY TUPU BRITNEY SPEARS (I PODOBNYCH), NIŻ DO WOKALISTKI ZESPOŁU ROCKOWEGO...ALE TO TYLKO MOJA SKROMNA OPINIA, BO WOLAŁBYM ANIĘ UJRZEC W GLANACH NA SCENIE...
Taaa. Tez zauwazylem to w Jaworznie i nie podoba mi sie cos takiego
mi sie takie coś od razu z wiśniewskim kojarzy,nie wiem czego ale tak jest

"Dzień jak codzień a wszystko zmienił"
Łukaszo pisze:A CO MYSLICIE O PRZEBIERANKACH ANI PODCZAS KONCERTUPIERWSZY RAZ ZOBACZYŁEM TO NA KONCERCI W JAWORZNIE..I MOJE ZDANIE JEST TAKIE, ŻE PRZEBIERANKI BARDZIEJ PASUJĄ DO GWIAZDY TUPU BRITNEY SPEARS (I PODOBNYCH), NIŻ DO WOKALISTKI ZESPOŁU ROCKOWEGO...ALE TO TYLKO MOJA SKROMNA OPINIA, BO WOLAŁBYM ANIĘ UJRZEC W GLANACH NA SCENIE...
No z tego wniosek, że Łzy zespołem rockowym już nie są

Ja widziałam pierwszy raz w Zabrzu przebieranki Ani .... już to gdzieś komentowałam

Narcyzek - a jednak dobrze zapamietalas moje imie;)
i co ma znaczyc ten znaczek a propos mojej znajomosci z Arkiem?
wtedy w maju znalismy sie z 'widzenia przedkoncertowego' juz dluugooo i z maili od krotszego czasu, a to byla pierwsza dluzsza okazja na rozmowe;) no! prosze tu mi nie watpic i nie podwazac moich slow;) bo gdyby nie ja to nie wiem ile bys tam stala:P
Asiuncia- mysmy mialysmy dluzszy czas na romowe niz z Gosia;) wiec moglas dobrze zapamietac jak sie nazywam

Asiuncia- mysmy mialysmy dluzszy czas na romowe niz z Gosia;) wiec moglas dobrze zapamietac jak sie nazywam
Yennefer pisze:Asiuncia- mysmy mialysmy dluzszy czas na romowe niz z Gosia;) wiec moglas dobrze zapamietac jak sie nazywam
ale ja nic złego przecierz nie powiedziałam;P I mi się bardzo miło we Wrocławiu gadało i mam nadzieje, że się jeszcze spotkamy

fajnie, zanim do nas podeszłaś, jak zauważyłyśmy, że mamy takie same koszulki;P pamiętasz??

Koncerty to najlepszy sposób na słuchanie ŁEZ, bo tam grrają najciekawiej i najostrzej, co do spostrzerzeń to nielubię koncertów w halach, bo za duszno jest, a nowy repertuar wg mnie jest strasznie męczący, bo wszystkie takie ostre piosenki jak "Dla miłości" "Opowiem wam" "Anastazja" "Wspomnienia" itd są naraz i praktycznie człowiek nie ma już potem sił
Podoba mi się też jak wszyscy są na czarno, bo jak Ania czasem wyskakuje cała na biało albo coś to trochę to razi po oczach
...I jeszcze coś, przyglądam się nieraz muzykom jak grają i wydaje mi się że są trochę sztywni... Arek czasem się poruszy, ale tak grają bo grają, zero warciactwa dopiero pod koniec... a w trakcie też przydało by się tego trochę
wg mnie oczywiście
...