Gdzie Was szukać, oczekiwać, wyglądać.....??
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- Cień Anioła
- Członek FFC
- Vampirzyca
- Jędrek
- Kontaktowanie:
Fajnie ze będą na GAli, ciekawe jak się ANia ubierze, hehe Pewnie podczas występu będą spali, bo musze wstać o 5.00
Ktoś spalił ogrody z naszymi snami
Wyrwał korzenie marzeń
Podeptane kwiaty naszych rozkoszy
Marnieją samotnie
Mówiłem - tak nie może być
List z raju
www.sluah.blog.pl
Wyrwał korzenie marzeń
Podeptane kwiaty naszych rozkoszy
Marnieją samotnie
Mówiłem - tak nie może być
List z raju
www.sluah.blog.pl
- Z.U.-Oliwia
- Kontaktowanie:
Na stronce www.rockhouse.pl w dziale produkcje sa naprawde fajne zdjecia z planu oczu.Polecam:)
- Cień Anioła
- Członek FFC
Włączcie Polonie!
Właśnie dzięki smsowi od Sylwii (;***) widziałam przez chwilę Ankę na Polonii. Byłą w czerownej bluzce i czarnym staniku. Mówiła, że nie słyszała żadnej piosenki, z którą idą polscy wykonawcy na Eurowizje. Razem z Nią był ktoś z zespołu planeta.
To chyba była "Kawa czy Herbata"
Właśnie dzięki smsowi od Sylwii (;***) widziałam przez chwilę Ankę na Polonii. Byłą w czerownej bluzce i czarnym staniku. Mówiła, że nie słyszała żadnej piosenki, z którą idą polscy wykonawcy na Eurowizje. Razem z Nią był ktoś z zespołu planeta.
To chyba była "Kawa czy Herbata"
Ostatnio zmieniony 18 sty 2004, 1:06 przez Cień Anioła, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurcze pieczone, za późno włączyłem Polonię
Skoro już piszę tego posta to dodam jeszcze, że podejrzewam, iż w plebiscycie Telekamery 2004 większość głosujących stanowiły chyba gospodynie domowe, które lubią starszych panów. Tylko tak mogę zrozumieć wygraną Rynkowskiego.

Skoro już piszę tego posta to dodam jeszcze, że podejrzewam, iż w plebiscycie Telekamery 2004 większość głosujących stanowiły chyba gospodynie domowe, które lubią starszych panów. Tylko tak mogę zrozumieć wygraną Rynkowskiego.

Ostatnio zmieniony 18 sty 2004, 1:18 przez dokturek, łącznie zmieniany 2 razy.
Marek C.
Właśnie przed chwilą na Tv Polonia był wywiad z Anią i zespołem Planeta (szkoda, że w newsach o tym nie pisano). Wprawdzie trafiłam na część wywaidu tylko ale Dorota Szpetkowska zadała 2 pytania:
1- Czy głosowali w ubiegłym roku na Eliminacje do Eurowizji.....na co Ania odpowiedziała, że od głosowań trzyma się z daleka
2- Czy jeśli wygrają i pojadą do Turcji na co liczą......na co Ania odpowiedziała, że nie myślą o wygranej czy przegranej.....ale o tym, żeby się dobrze zaprezentować....właściwie jak najlepiej potrafią....i, że Ona też gdy sama z siebie jest zadowlona to się czuje usatysfakcjonowana.....
Ale głos Ani chyba dalej jest "chory".......bo rzeczywiście......mówi kiepsko....
1- Czy głosowali w ubiegłym roku na Eliminacje do Eurowizji.....na co Ania odpowiedziała, że od głosowań trzyma się z daleka
2- Czy jeśli wygrają i pojadą do Turcji na co liczą......na co Ania odpowiedziała, że nie myślą o wygranej czy przegranej.....ale o tym, żeby się dobrze zaprezentować....właściwie jak najlepiej potrafią....i, że Ona też gdy sama z siebie jest zadowlona to się czuje usatysfakcjonowana.....
Ale głos Ani chyba dalej jest "chory".......bo rzeczywiście......mówi kiepsko....

Sylwia