Wy moje marzenia!!!!!!!!
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- niebieskooka
Re: Wy moje marzenia!!!!!!!!
Hmmm...moje marzenie...Jest ich parę,ale tekie najbardziej realne to to,aby załozyć własną stadnine koni,miec w niej szkółkę jezdziecką,robic to co sie poprostu Kocha,ja kocham konie i z nimi wiąże swoją przyszłość!!
A takie marzenie,które jestem świadoma,że chyba raczej sie nie spełni to to,żeby na moim weselu zagrały "Łzy",chociaż dwa kawałki.Ale chyba najważniejszą rzeczą na swiecie jest to,aby być NAJSZCZESLIWSZYM CZŁOWIEKIEM NA ZIEMI!!
Całuski dla wszystkich marzycieli,przeciez i tak za marzenia nas nie karaja wiec miejcie duzo marzen!!

- łzawa
- Kontaktowanie:
Re: Wy moje marzenia!!!!!!!!
my prosta dzieci błukajem pa śviecie
sonca nam śviecić a ŭ hałavie viecier
sonca nam śviecić a ŭ hałavie viecier
- Vampirzyca
ja bym przede wszystkim chciała, żeby ludziom tak nie zależało na pieniądzach.. i żeby co poniektórzy nie byli tak okropnie fałszywi..
marze również o jakimś małym domku, gdzieś w Irlandii..
i oczywscie mam też kilka 'przyziemnych', codziennych marzen.. ale ich jest chyba za duzo, zeby je tu opisywac.
marze również o jakimś małym domku, gdzieś w Irlandii..
i oczywscie mam też kilka 'przyziemnych', codziennych marzen.. ale ich jest chyba za duzo, zeby je tu opisywac.
Hmm to ja mam dużo tych marzeń ale nie poddaje się i dąże do tego by się spełniły:
- zostać piosenkarka z moim kochanym zespołem MORTIS
- sponczyć szkołe i zajmować się tym co najbardziej lubie Ochrona Środowiska
- znaleść prace no wyżej wymienionego powodu
Ale tak wogóle jeśli się spełni moje pierwsze marzenie to nic już nie będę więcej pragnąc
- zostać piosenkarka z moim kochanym zespołem MORTIS
- sponczyć szkołe i zajmować się tym co najbardziej lubie Ochrona Środowiska
- znaleść prace no wyżej wymienionego powodu
Ale tak wogóle jeśli się spełni moje pierwsze marzenie to nic już nie będę więcej pragnąc

"Żyj tak jakbyś wiedział, że jest to ostatni dzień twojego życia."