Artur kretynem dla mnie jest np. osoba, ktora wchodzi od dluzszego czasu na pewien czat (i niechodzi mi tu o czat Łez) i pisze jak on to niekocha Ani Wyszkoni i zebra od ludzi nr telefonu do niej...i co? pogadales sobie z nia
Nieznasz kogos...nieoceniaj. Jestem ciekaw czy gdybys mial np. powiedziec Adamowi w twarz na zywo, ze jest kretynem czy bylbys taki hardy
Co do dyskusji to podobnie jak marigell zrozumialem odswierzenie tematu, ale ja nie o tym.... Moim zdaniem w momencie gdy sie niedzieje nic ciekawego na forum to chocby takie odswierzenie starego tematu "

" nikomu niezaszkodzi. Bo zawsze ktos moze skomentowac jeszcze wydarzenia na temat tego zlotu.
Jasne, ze mozna napisac, ze zawsze sobie mozna wejsc na ta a na ta strone i sobie go przeczytac, ale komu sie chce

Co innego jak ktos odswierzy to ten temat juz jest na "wierzchu" i zawsze ktos cos dopowie.
Co do tego, ze Adas sobie chcial nabic przzs to postow...wydaje mi sie smieszne, aby osobie bedacej na tym forum od poczatku z ponad 1300 postami zalezy na tym liczniku
Proponuje zakonczyc dyskusje i odswierzyc jeszcze kilka tematow