Studia.
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
- mloda.jg
- Członek FFC
- Kontaktowanie:
dokładnie, moje sie nazywały niby zaoczne, w miedzyczasie zrobiły się wieczorowe :] a ilość godzin mamy w tygodniu taką samą jak dzienni no i tyle samo nauki, tyle ze praca nam dochodzi.
No ale jakbym chciała łatwo to bym poszła na pedagogikę a nie na filologie :]
No ale jakbym chciała łatwo to bym poszła na pedagogikę a nie na filologie :]
"... Kochaj całym sercem wszystkich ludzi,
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."
Dagmara pisze:Izabelloc pisze: ja to mam light bo jestem na zaocznych....
Light na zaocznych?
To ja nie wiem jak jest u Ciebie, ale jestem na drugich studiach zaocznych i to zapieprz gorszy niż na dziennych (na których też byłam), bo tu do wszystkiego sam musisz dojść, sam znaleźć materiały i zagadnienia, a oczekiwania takie same jak od tych dziennych, którzy mają codzienny kontakt z materiałem
niby tak ale ja studiuje euroturystykę miałam w pierwszym roku przewagę przedmiotów typu socjologia , prawo, historia stosunków międzynarodowych itp. tylko dwa przedmioty ścisłe miałam takie jak statystyka i ekonomia a reszte do pamiętania . Bynajmiej ja jestem lepsza z takich przedmiotów i było mi łatwo ... U nas na dziennych mieli z tym gorzej że przewaga egzaminów była ustna a my więcej mieliśmy pisemnych . Dlatego uznałam że miałam łatwiej , ale wcale nie uważam że jest łatwo tak ogólnie , bo duża częśc osób ma dzieci prace no i szkołę.

Iskra
gg:8474776
gg:8474776
mloda.jg pisze:generalnie to ja podziwiam dziewczyny u mnie, które pracują, mają często małe dzieci, a są co tydzień na tych zajęciach i zazwyczaj są najlepiej przygotowane
Muszą być zorganizowane na maxa takie osoby jeżeli chcą robić te wszystkie rzeczy

...:::Ubierała się na czarno i lubiła spiewac:::...
...:::Kochała się w kwiatach, motylach i drzewach:::...
...:::Kochała się w kwiatach, motylach i drzewach:::...
Izabelloc pisze:Dagmara pisze:Izabelloc pisze: ja to mam light bo jestem na zaocznych....
Light na zaocznych?
To ja nie wiem jak jest u Ciebie, ale jestem na drugich studiach zaocznych i to zapieprz gorszy niż na dziennych (na których też byłam), bo tu do wszystkiego sam musisz dojść, sam znaleźć materiały i zagadnienia, a oczekiwania takie same jak od tych dziennych, którzy mają codzienny kontakt z materiałem
niby tak ale ja studiuje euroturystykę miałam w pierwszym roku przewagę przedmiotów typu socjologia , prawo, historia stosunków międzynarodowych itp. tylko dwa przedmioty ścisłe miałam takie jak statystyka i ekonomia a reszte do pamiętania . Bynajmiej ja jestem lepsza z takich przedmiotów i było mi łatwo ... U nas na dziennych mieli z tym gorzej że przewaga egzaminów była ustna a my więcej mieliśmy pisemnych . Dlatego uznałam że miałam łatwiej , ale wcale nie uważam że jest łatwo tak ogólnie , bo duża częśc osób ma dzieci prace no i szkołę.
Ja jestem na turystyce, w tym semestrze miałam właśnie socjologię, ekonomię, ekonomikę, etykę, fizjologię i ten semestr jest o wiele cięższy od poprzedniego. Także pod względem ilości egzaminów. W poprzednim semestrze co prawda miałam więcej prac do przygotowywania w domu, projektów, organizację imprez turystycznych i dużo spędziłam czasu nad mapami i przewodnikami... Ale w tym semestrze ilość stron w podręcznikach i ich język są siadające na łeb. Na szczęście jeszcze tylko jeden egzamin przede mną

- Z.U.-Oliwia
- Kontaktowanie:
- Cień Anioła
- Członek FFC
Ja miałem stypendium teraz na V roku. Najniższe, ale miałem. Teraz też mam dobrą średnią, ale chyba do niczego mi się to nie przyda już 

Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
...Nemo my name forevermore...
-
Oficjalna strona FFC - www.ffclzy.pl
-
-
Mój sądny dzień już w najbliższy czwartek, 8 lipca.
Zaczynam o 8:45 ;>
Po 10 powinienem być już magistrem ;>
Zaczynam o 8:45 ;>
Po 10 powinienem być już magistrem ;>
Stoję przed życiem, jak przed szybą zachlapaną farbami...
-
-
-
-
Powodzenia Nemo 

,,... poczuć mi daj, że to wszystko ma sens..."
FC Ani Wyszkoni -> zapraszamy http://www.aniawyszkoni.pl/fanclub
FC Ani Wyszkoni -> zapraszamy http://www.aniawyszkoni.pl/fanclub