Justysia no to się bardzo ciesze bardzo chetnie się spotkam będę ze swoimi koleżankami prawdopodobnie i... hehe warunek z mamą ale dla mnie się liczy tylko to żeby tam być a moja mamusia jeszcze pokocha Łezki już ja się postaram moj nr gg to 3243099 mam nadzieje że się jakoś zgadamy:)
Jesoos, to po Was wyjdzie Pajonk, Ghrave i Cartilek A potem przyjedziecie do mnie do budy.... I poczekacie aż skończę lekcje i pojedziemy wtedy do mnie... Albo na miasto... I wyjdziemy po reszte jak przyjedzie... Bo ja niestety nie mogę się z lekcji zwolnić. I ja też będę z mamą. Z jednej strony niestety a z drugiej nawet fajnie.
Justysia pisze:I ja też będę z mamą. Z jednej strony niestety a z drugiej nawet fajnie.
oj bardzo fajnie Twoja mama jest gittttt pozdrów mamusie
You know you got it when you're having fun, And the rock n rolls shaking you under the sun, You scream and you shout this is what it's all about, It's the only way.
Paulik, nie możesz jechać z Mari?? 18:30 to nie jest też zła pora.... Zdążymy na koncert na pewno Ja mam taki pomysł: Carti będzie najwcześniej.... Więc.... Może wyszedł by po Pajonka, która będzie po 10:00 .... Potem jakoś Ghrave się pojawia i ta dwójka po niego wychodzi... Potem idziecie po jesoosa i Agnieszke... A potem po Mari i może Paule jeśli przyjedzie z nią... I przyjeżdżacie do mnie do szkoły? Bo niestety naprawde nie mogę nie iść do szkoły w czwartek
Justysia ja juzz jesoosem taki plan wymyslilismy wczoraj hehe ale nie wiem czy wstane do 10 ale postaram sie bo cala noc jazdy przed emna.... wrrr bede wykonczony ale dam rane.. a o ktorej Pajonk dokladniej przybywa?
Postaram się to załatwić.... Bo na moją psychologie na pewno będziecie mogli wejść.... Gorzej z chemią i polskim.... Ale na ten czas Kasia Was przygarnie A Kasia jest suuuuper ;D