Łzy w Teleexpresie!!!
Moderatorzy: Nemo, Małgorzata, Cień Anioła, Adrian-LZY, Dagmara
Łzy w Teleexpresie!!!
Włąśnie przed chwilą był tam fragment teledysku Łez i krótki wywiad z zespołem... Ania była ubrana na biało... hihi pierwszy raz ją taką widziłam...

Buziaczki dla Kochanych Słoneczek z FFc
- kathleen_kelly
- kathleen_kelly
- real_alien_FFC
No w końcu dziś byli w Teleexpresie.....wprawdzie krótko ale jednak....Ania wspomniała że w teledysku oprócz Alicji Bachledy Curuś wystąpiła Justynka z przedszkola z Łodzi......było chyba zimno bo się trzęśli jak galaretki.....a dla zainteresowanych Ania była na.....niebiesko......ale teraz to już w ogóle nie wytrzymam żeby zobaczyć cały clip 

Sylwia
- mloda.jg
- Członek FFC
- Kontaktowanie:
Łzy w TELEEXPRESIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ktoś jeszcze oprócz mnie widział dzisiaj premierę "Anastazji" w TELEEXPRESIE?????????? Ja widziałam i był krótki wywiad z Łezkami i w ogóle, siedziałam przed TV i się usmiechałam, z wrażenia, a teledyski nie wypadł najgorzej, juzli mogę ocenić po tym kawałku co widziałam... 

"... Kochaj całym sercem wszystkich ludzi,
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."
bo lepiej mieć w sercu ranę,
niż kamień zamiast serca..."
k a s z a n a. na pierwszy rzut oka. ale coz sie spodziewac po zespole ktory przy takich pieniadzach dalej jest prowincjionalnym kiczem. stac ic (materialnie) na wiecej ale trzymaja sie plytkiej publiki, do fanek (wielkich) skoro taka to ona cudowna to dlaczego zadna sie nie wybrala na jej solowy recital???
Fantastycznie elokwentni
Płodzimy złote mysli
Przesadnie dowcipni
Na granicy śmiesznosci
Z łatwoscią znajdujemy
Szlacheckie korzenie
Nawet jeśli błękitu
We krwi jedna kropla
Płodzimy złote mysli
Przesadnie dowcipni
Na granicy śmiesznosci
Z łatwoscią znajdujemy
Szlacheckie korzenie
Nawet jeśli błękitu
We krwi jedna kropla
Może dlatego że nikt o nim nie wiedział...
A dla osób które nie widziały : http://news.tvp.pl/wiadomosci/video/200 ... 0/film.asf - dzisiejszy teleexpress

A dla osób które nie widziały : http://news.tvp.pl/wiadomosci/video/200 ... 0/film.asf - dzisiejszy teleexpress